Ezt eszi naponta kétszer, és hihetetlen változás történik az agyával! Megoldás lehet!

Egy amerikai férfi, Steve, már 50 éves kora óta Alzheimer-kórban (= időskori elbutulás = demencia) szenvedett és állapota gyorsan romlott. "Napi szinten elfelejtette, hogy hol vannak a kanalak, és azt is, hogy kell a hűtőből vizet engedni. Teljes ködben élt." - nyilatkozta a férfi felesége -aki egyébként orvos. A férfi először gyógyszereket szedett, hátha lassítják a betegség folyamatát, de azoktól csak depressziós lett, étvágytalan, és teljesen lefogyott.
Később, egy konferencián szerzett tudomást a kókusz zsír jótékony hatásairól és elkezdte adagolni a férjének naponta 2 x 2 teáskanálnyit. Az első 3 hétben nem történt változás, viszont 1 hónap után Steve érzékelhetően boldogabb, életvidámabb lett, jobban tudott koncentrálni és aktívan részt venni egy beszélgetésben is.

"Visszafordítani ugyan nem tudja  a folyamatot, de lényegesen lassítja és nekünk már ez is elég. Annak ellenére, hogy néha nem jut eszébe egy-két szó, legalább már aktív tagja tud lenni egy társaságnak és boldog mindennapokat él meg, nem kell mesterséges gyógyszereket szednie!"