Egy ország, ahol nem kell adót fizetni, ingyenes az orvosi ellátás és az oktatás!Elsőre hihetetlennek tűnik, de mégis igaz!

Ebben az országban nincs adó, ingyenes az orvosi ellátás és az oktatás is!
Ez az ország a Brunei Szultanátus, amely Malajzia Északi részén található. Vezetője Hassanal Bolkiah, aki egykor a világ leggazdagabb embere volt, és még most is azok között van. Luxus élete van, a világ legnagyobb palotájában él. 

Ami különleges, hogy a nép nem irigykedik, hiszen nekik sincs éppen rossz dolguk! Hiszen nincsenek adóztatva, ingyenes a TB és az oktatás is. Tehát az, hogy az uralkodó tejhatalommal rendelkezik nem probléma, hiszen csakis jó célokra használja fel!
Nincs országgyűlés sem, az uralkodónak csak tanácsadói vannak, de a döntéseket Ő maga hozza!
Miből élnek az emberek?
Az országban számos földgáz és kőolaj lelőhely található, viszont a turizmusra is nagy hangsúlyt fektetnek! Csodálatos természeti adottságai vannak az országnak, sok nemzeti parkkal ,amit igyekeznek megóvni a túlzott városiasodástól.
Brunei lakossága 400 ezer fő, viszont nem szétszórtan élnek az országban , hiszen próbálják megóvni a természetet azzal, hogy nem rongálják, építkeznek oda.

Aki megteheti, egyszer mindenképpen látogasson el oda, mert a trópusi tájak, paloták, nemzeti parkok, a helyiek vendégszeretete egyedülálló a világon!