Ez a 26 éves anya megbénult, miután megszülte a gyermekét. Egy nővér súgott neki valamit, ami miatt teljesen összetört....

Holly Gerlach - 26 évesen- Kanadában adott életet első kisgyermekének.Az anyává válás olyan volt számára, mint amiről kislány kora óta álmodott. 
A szülés jól ment, és boldog volt. Azonban az élete néhány héttel később hirtelen megfordult.

A szülés után Holly furcsa bizsergést érzett ujjaiban, lába elzsibbadt, légszomja lett. Mindez oda vezetett, hogy az intenzív osztályra került, és lélegeztető gépre volt szüksége. Egy ritka betegséget diagnosztizáltak nála, az úgynevezett Guillain-Barré-szindrómát. 

A betegség korai stádiumában egy nővér lehajolt a pácienséhez és Holly a fülébe súgta: “Annyira fáj mindenem.” 

Az autoimmun betegség következtében a szervezet saját idegrendszerét támadta meg! Holly nyaktól lefelé teljesen megbénult. Tudta mozgatni a száját, ám hangot kiadni és beszélni már nem volt képes. Lábra állni sem tudott, saját testének fogságában élt. De férje és kislánya rendszeresen látogatták, ez adott neki erőt a folytatáshoz. 


2 hónap szenvedés után kisebb csoda történt: Holly újra mozgatni tudta karját. Gép nélkül lélegezhetett, aztán már inni is tudott egyedül. Ezután hazamehetett.

A több hónapnyi fekvéstől izmai teljesen elsorvadtak, így Holly elkezdett edzeni. 
Mára a lány teljesen egészséges, és könyvet írta Guillain-Barre-szindróma elleni küzdelemről. 


Olyan megindító történet, hogy Holly biztos abban, hogy ösztönözni fogja az elszántságot és a bátorságot másokban, akik hasonló dolgon estek át. Gratulálunk a kitartó anyukának! Tanulság, hogy sose szabad feladni!