Halálos beteg édesanya új családot keres kisfiának! Az egész világot körbejárta és megrázta ez a történet:

Egy 26 éves, halálos AIDS-beteg asszony új szülőket keres 5 éves kisfiának. 
"Igyekszem nem tükörbe nézni. Folyamatosan hullik a hajam és lefogytam. Bármelyik pillanatban lebénulhatok... Napról napra rosszabbul érzem magam, már csak azt szeretném, hogy találjak a fiamnak egy szerető családot. "- mondta az anya.

A riportból az is kiderül, hogy fia szerencsére nem fertőződött meg, viszont arról sem tud, hogy édesanyja haldoklik:"Senki sem tudja, hogy mennyi időm van hátra. Talán hónapok, esetleg egy év. A gyógykezelés már nem segít. Csak éjszakánként sírhatok, mikor a fiam nem lát. De néha mellé fekszem, ez segít. Nappalra minden erőmet össze kell szednem érte. " 

Az asszony havonta tíz napot tölt kórházban, mert a betegsége miatt legyengült az immunrendszere és szinte minden fertőzést elkap. Vannak napok, mikor nehezére esik még levegő vétel is máskor pedig annyira elgyengül, hogy a kanalat is alig bírja tartani, vagy kiesik a pohár a kezéből, ha inni akar.

"Tudni akarom, hogy a fiam jó kezekbe kerül! Az új szülei biztosítanak majd neki játékokat, iskoláztatást: mindent, amit én már nem adhatok meg. Próbálok úgy viselkedni vele, hogy ne ragaszkodjon hozzám az anyjaként. " 

A fiú apjára és rokonaira nem számíthat, életkörülményeik nem olyanok, hogy rájuk lehetne bízni a kisfiút.
Ezért fordult a halálos kórral küzdő édesanya a nyilvánossághoz.

A mit sem sejtő, ötéves fiúcska a riportban arról beszélt, hogy hogyan képzeli el a jövőt:
" Amikor felnövök, lesz egy saját házam, ott fogok élni az anyukámmal."

Orvosai sem tudják, hogy az édesanyának mennyi időt engedélyez a sors.
Csak bízhatunk abban, hogy ereje kitart addig, míg megnyugtatóan gondoskodni tud fiáról. Akkor nyugodt lélekkel tudja majd a földi létet itt hagyni.
Ennyit megérdemelne a kegyetlen élettől.

Szerinted is?!