Megbámulják a Down-kóros kislányát - Ezeket a szavakat hallva az édesanya teljesen elvesztette az önkontrollját....

Pamela egy étterembe vitte kislányát, nagyon szerette ezt a helyet és gyakran szervezett hasonló elfoglaltságot maguknak. Mikor leültek az egyik asztalhoz, Pamela látta, hogy a mellettük lévő asztalnál két hölgy sugdolózni kezd és egyfolytában őket bámulják.
Pamela általában nem foglalkozik a bámészkodókkal de aznap nagyon zavarta az, hogy ez a két hölgy még a nyakát is nyújtogatta, hogy még jobban meg tudja őket bámulni.

 -Aztán odajött hozzám egy pár és én azt gondoltam, na tessék, megint jól meg fognak minket bámulni. -mesélte az édesanya. De a pár nem megbámulni akarta őket.
A férfi kezet nyújtott neki és azt mondta, szeretne megosztani vele egy történetet. A férfinak könnyes volt a szeme és Pamela azonnal érezte, hogy valami nagyon fontos mondanivalója van számára.A férfi azt mondta, egy tv műsorban látott valamit, amit szeretne neki elmondani. A műsorban egy testi fogyatékossággal született kisbaba anyukáját szólaltatták meg. Az anya elmondta, hogy az orvosok unszolása ellenére döntött úgy, hogy nem veteti el gyermekét.

 -Itt igazán arról van szó, nem tudhatjuk milyen hatása lesz egy emberi lénynek a világra. Nem fogod tudni, hogy az a személy mire lesz képes, ha nem adod meg neki a lehetőséget.- mondta a férfi.

 -Te egy gyönyörű nő vagy és a kislányod is gyönyörű! Én csak ültem ott és sírtam, a szalvétával törölgettem a könnyeimet.

Ő volt az első ember az életemben aki gratulált a kislányomhoz. Ebben a furcsa világban, ahol mindenki megbámul minket, ez a férfi azt mondta, hogy fontosak vagyunk.

Az idegen szavai bebizonyították, hogy néhány kedves szó mennyire meg tudja változtatni egy ember életét. Példamutató!
Kérünk, hogy oszd meg ezt a cikket, ha úgy gondolod, hogy lenne mit tanulni tőle....