Ez a kegyetlen sofőr, aki 14 kilométert vitte a rossz buszra szállt kislányt! Az egyik szemtanú felháborodott vallomása az esetről! Ez történt pontosan:

Felháborító történetet az egyik szemtanú írta meg a Facebookon. 

A tószegi kislány a helyi községházánál szállt fel a Kecskemét és Szolnok között közlekedő járatra október 17-én, hétfő délután. Felmutatta a sofőrnek a bérletét, amin jól látszódik, hogy az csak három megálló közt érvényes a falun belül.
A kislány viszont hiába nyomta meg a leszállásjelző gombot, a férfi nem állt meg a busszal. Ekkor döbbent rá a gyerek, hogy rossz járatra szállt, vagyis annak csak egy megállója van Tószegen.Kétségbeesetten szaladt a vezetőfülkéhez, hogy le szeretne szállni, de hiába kérlelte a sofőrt.
„Ez egy gyorsjárat” – ezt válaszolta kurtán a szemtanú szerint a jármű vezetője, aki legközelebb a 14 kilométerre lévő végállomáson állt meg.

A kislánynál se telefon nem volt, se pénz a visszaútra. Életében ekkor járt először egyedül a megyeszékhelyen, ijedtében sírva is fakadt. Egy jószívű utas várta meg vele a hazafelé induló buszt, és kifizette neki a jegyét is.

Itt olvashatod a szemtanú felháborodott vallomását: Hogy tehet valaki ilyet egy kisgyerekkel?!