Ez a lebénult nő minden este azon kapja férjét, hogy kilopózik a garázsba, és ott órákig csinál valamint. Elképesztő dolgot látott, amikor egyszer utána ment:

Peter és Aliznak mindene megvolt, ami egy boldog házassághoz kellett, mert tudták, hogy a közös életük fantasztikus lesz. Ugyanazok voltak az álmaik, közösek voltak a céljaik az életben és már 3 csodás gyerekük is volt. Azonban a sors közbeszólt, hiszen három héttel az esküvőjük előtt életük örökre megváltozott.

A család egy gumidefekt következtében lesodródott az úttestről és felborult. Szerencsére a 3 gyerkőc pár zúzódással, karcolással megúszta az esetet. Peternek az egyik lába tört el, azonban Aliz gerince annyira megsérült, hogy a nő deréktól lefele lebénult.

Peter annak ellenére, hogy a hadseregben több szörnyű sérülést látott, nem tudta feldolgozni felesége sérülését és bénulását. Aliz is erős személyiség volt, de azt, hogy tolószékbe került, nehezen tudta megemészteni, különösen azért, mert az egyik nagy szenvedélye a gyalogos túrázás volt.Ezért a férfi három hónapra, minden este bezárkózott a garázsba, és a kitartás végül meghozta az eredményt.
Elkészült egy olyan szerkezet, amely úgy tud haladni, akárcsak egy tank, mégpedig hernyótalpak segítségével, így számtalan felületen lehet vele közlekedni.Aliz egy ideig nem foglalkozott azzal, hogy párja mit csinálhat órákig a garázsban, de egyszer a kíváncsiság úrra lett rajta, ezért belesett a garázsba. Nem bírt betelni a látvánnyal és nagyon nagyon boldognak érezte magát, különösen mikor kipróbálhatta a szerkezetet.

Látva felesége örömét,Peter ezután sérült, végtagjukat elvesztett katonák számára kezdett el gyártani hasonló szerkezetet, így köszönve meg nekik a haza védelmét.

Csodálatos lenne, ha egyre több hasonló, önzetlen ember létezne a világon!
Oszd meg Te is, ha egyetértesz!