Képeslapokat vár születésnapjára az autista Ricsike! Kérlek, segíts Neki legalább egy megosztással, hogy minél többet kapjon és élete egyik legboldogabb születésnapja legyen a mostani! Részleteket itt olvashatod:

Képeslapokat szeretne kapni a 14. születésnapjára egy autista fiú, Ricsike.

Ricsi még sosem utazott el messzire, de rajong az olyan filmekért, amelyek nagyon távoli helyeken játszódnak. Gyűjti az ilyen DVD-ket, és a képeslapokat is nagyon szereti.
Az anyukája ötlete volt, hogy emlékkönyvet készítene a képeslapokból Ricsinek. Így a fiú részt vehet egy virtuális utazásban, ha már máshogyan nem tud.Sokszor már az is probléma, ha tömegközlekedéssel be kell menni vele Győrbe, viszont autóval nagyon szeret utazni.

A szomszédból szoktuk elkérni az autót – árulta el az édesapa Ricsiről, aki az utazás szerelmese annak ellenére, hogy a lakhelyétől nagyon messze még sosem járt.

Az ország minden tájáról várják a képeslapokat a fiú 14. születésnapjára, amely Október 6-án lesz. A szülők azt mondják, ez nagy öröm lenne a gyereküknek. A postaládát is mindig ő nyitja ki náluk, ezért különleges meglepetés lenne a névre szóló képeslap.

Ha van egy képeslapja, és szeretne egy emlékezetes születésnapot szerezni Ricsinek, küldje el az alábbi címre: 

Sándor Richárd Zsolt
Rábapatona
Rákóczi utca 105.
9142

Kérlek oszd meg te is, és okozzunk hatalmas örömet ennek a kisfiúnak! 
"Neked csak egy apró dolog, de valakinek a világot jelentheti!"