Legyetek óvatosak, mert szeptemberben rengeteg csalódás éri ezt az 5 csillagjegyet:

A horoszkóp némelyik csillagjegye már-már túlzásba viszi az óvatosságot, ha párkapcsolatról van szó, de ugyanakkor akadnak, akik túlságosan elővigyázatlanok, emiatt rengetegszer összetörik a szívüket. Vajon melyik öt csillagjegyet éri a legtöbb csalódás?

Ikrek:
Néhány kedves szó, bájos, megnyerő mosoly valakitől és az Ikrek máris úgy érzi, hogy mindez annak a jele, hogy az illető be akarja hálózni. Elképesztő, hogy ez a csillagjegy milyen téves következtetést tud levonni az alapvető udvarias gesztusokból. Az Ikrek egy perc alatt meggyőzi magát arról, hogy szerelmet talált, de ahhoz sem kell sok idő, hogy álmodozni kezdjen, fejest akarjon ugrani az érzésekbe, pedig a másik fél csak kedves akart lenni hozzá, semmi több. Ebből következik, hogy hatalmas csalódás éri az Ikreket, ha randevúra hívja az illetőt, aki nem érti az érdeklődést. Ha az Ikrek mégis esélyt kap a szerelemre, a romantikára, akkor addig sóvárog, amíg meg nem fojtják az érzései. Rák:
Aki valaha közel került egy Rák nőhöz vagy férfihoz, az jól tudja, hogy hihetetlenül megbízható és hűséges partnerről van szó, aki nagyon mélyen érez, erősen kötődik a szerelméhez, a párkapcsolatba pedig mindenét beleadja. A Rák feltétlen, világos és egyértelmű szeretetet táplál a kedvese iránt.Az érzéseit egyszerűen nem tudja eltitkolni, mert az őszinteség és a nyitottság elveket vallja. Sajnos mindez sebezhetővé teszi, mert minden párkapcsolatába beleveti magát, de csak később jön rá, hogy nem kellett volna.

Szűz:
A rugalmas és ösztönös Szűz keményen és maximalistán végzi a munkáját. Őt nem lehet azzal vádolni, hogy a szőnyeg alá sepri a gondjait, hiszen mindig saját maga oldja meg a problémáit. Habár sokat gondolkodik és aggódik, mégis biztos benne, hogy a kezében tudja tartani a dolgokat. Ez vezet a rengeteg csalódáshoz, hiszen túlzott gyorsasággal ugrik bele a párkapcsolatba, ha egy vonzó, érdekes személy randizni hívja, ám hamarosan csalódottan veszi tudomásul, hogy ismét kicsúszott a kezéből az irányítás.

Vízöntőt:
Képtelenség nem észrevenni a Vízöntőt, akinek utánozhatatlan a személyisége, amivel ő maximálisan tisztában van, emiatt nem tűrné el, ha rajta csak úgy keresztülnéznek az emberek. Szinte mindig sikerül felhívnia magára a figyelmet, olyankor pedig szívesen flörtöl, randizgat a számára vonzó, érdekes emberekkel. Ahhoz sem kell sok idő, hogy a Vízöntő párkapcsolatba kezdjen, de ez csak addig működhet, amíg a kedves, nem próbálja megsérteni ennek a csillagjegynek a komfortzónáját. Amikor felmerül az elköteleződés, akkor jönnek a csalódások a Vízöntő számára.

Halak:
Nagyon jól tudja, hogy milyen kockázatokkal jár az, ha összeköti az életét valakivel, mert nem titok előtte, hogy ezzel folyamatos csalódásoknak teheti ki magát. Ennek ellenére hajlandó párkapcsolatba bonyolódni, mert ez biztonságot és melegséget nyújt a számára. A Halak ragaszkodó személyiség, akinek mélyek az érzései, emiatt nagyon nehezen ereszti el a partnerét. Gyakori hibája, hogy túlságosan gyorsan elmerül az érzelmekben, ráadásul nem tanul a korábbi szakításaiból. Habár már rengetegszer összetört a szíve, mégis a Halaknak egyszerűen szüksége van a párkapcsolatra, aztán jöjjön, aminek jönnie kell.