Minden szobába egy pohár ecetes sós vizet tett. Most minden barátja ugyanezt csinálja! Elképesztő, ami történik!

Néha mindannyian lehetünk fáradtak, türelmetlenek, balszerencsések, pechesek. De, ha folyamatosan nem jönnek össze a dolgok, nem sikerülnek a dolgaink, és a bőrünkben sem érezzük túl jól magunk, akkor bizony komolyabb oka lehet a dolognak.

Ha semmilyen szervi problémánk nincs, és orvosilag igazolva teljesen egészségesek vagyunk, akkor minden bizonnyal a lakásban található negatív energiák okozhatják a problémát. Mielőtt az összes kedvünk elmenne az élettől, érdemes tennünk valamit annak érdekében, hogy megszabaduljunk a negatív energiáktól.
Mióta kipróbáltam az alábbi módszert, mintha teljesen ki cseréltek volna. Jól érzem magam a bőrömben, és az energiám is visszajött, a dolgaim pedig egyre jobban mennek. Ha neked is problémáid vannak, próbáld ki te is!

Hozzávalók:


1 üveg fehér ecet
granulált só
tiszta víz

Alkalmazás: 
Keverd el az össze hozzávalót, töltsd az üvegbe, és helyezd 24 órára olyan helyre a lakásban, ahol a legtöbb időt szoktad tölteni.
Ezután újabb 24 órára tedd olyan helyre, amit szintén meg szeretnél tisztítani.
24 óra után nézd meg az üveget, látni fogod, hogy a só felemelkedik a víz felszínére. Amikor felemelkedett, azt jelenti, hogy megtörtént a tisztítási folyamat.
Továbbá a negatív energiáktól meg lehet szabadulni friss kerti, vagy mezei virágcsokor, illóolajok, meditáció, friss gyümölcsök segítségével is.

Ha hasznosnak találtad a cikket, akkor ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!