Ez jobban fog fájni, mint a vasárnapi boltzár! Nyitva maradnak a boltok vasárnap, DE ez a változás mindenkinek fájni fog! Ez fog történni pontosan:

Hiába a bérek általános emelkedése a munkavállalók száma nem mozdul a boltokban. A 27-28 ezer forintos keresetemelés tehát csak arra elég, hogy ne csökkenjen tovább a dolgozók létszáma, miközben több alkalmazottra lenne szükség.

A legnagyobb baj az élelmiszerboltokban tapasztalható. A feszültség éppen ezért egyre inkább nő, hiszen a boltok többsége eladót, pénztárost, vagy árufeltöltőt keres.
Jelenlegi állás szerint azonban nincs több. Az élelmiszerboltokban pedig (nem sokkal, de jelzésértéke van) valamelyest apadt is az eladók létszáma.-írja a penzcentrum.hu.ENNEK pedig nem lesz jó vége, csak egyre nőnek a sorok a kasszáknál.
A szupermarketek hatalmas lendülettel toborozzák a munkatársakat, árufeltöltőket, eladókat, raktárosokat, logisztikai dolgozókat! Sok helyen küzdenek az eladóhiánnyal, de úgy fest, hogy nem mindenhol…

Az Aldi weboldalán péládul egy nagyon érdekes információt találtunk >>>
Kérjük vegye figyelembe, hogy az ALDI Magyarországhoz jelentkezők száma magas. Annak érdekében, hogy jelentkezési anyagára kellő figyelmet fordíthassunk, időre van szükségünk. A lehető leghamarabb vissza jelzünk Önnek annak érdekében, hogy Ön is tisztában legyen azzal, jelentkezése milyen elbírálás alá esett. 

A Lidl például úgy hirdeti állásait, hogy 2016. januárja óta átlagosan 32%-al emelte meg a raktári és a bolti dolgozók bérét, ezen felül egy komlpex béren felüli juttatási csomaggal várja új dolgozóit.