A rendőrség észreveszi az ételt lopó anyukát – Elképesztő dolgot tesznek, mikor meglátják a 3 kisgyerekét:

Sajnálatos dolog ez, de sokan csak lopással tudnak ételhez jutni. Azt gondolhatunk róluk, amit akarunk de milyen nehéz lehet egyáltalán odáig eljutni, hogy valaki lopásra adja a fejét.
De mit tegyünk akkor, ha senki sem segít?





November 5.-én a Hillsborough rendőrség a Facebook oldalán a következő történetet osztotta meg. 
Sőt, azóta már hozzá is tettek a történethez, mert olyan sok reakciót kaptak a Facebook-on, amennyire nem is számítottak:

Az eset november 4.-én történt és Theresa életét örökre megváltoztatta.

Tegnap a két rendőrőrmester, Keith Bradshaw és Candace Spragins egy lopással kapcsolatban nyomoztak a Food Lion nevezetű boltban.
Otthon találtak rá az elkövetőre, aki ki is fizette a 36 dollár értékű ennivalót, amit gyermekei számára vitt el fizetés nélkül. Ez nem telhetetlenség, csak meg akarta etetni az anyuka a gyermekeit.
Interjúban az édesanya Theresa elmagyarázta, hogy több alkalommal keresett megoldást problémáira. De egyszer engedett a csábításnak három gyermeke érdekében. Viszont arra nem számított, hogy a rendőrség így fog reagálni.

A rendőrség ezt mondta az esetről:
 " Igaz, hogy a rendőrök kifizettették a lopott ételt az édesanyával, de utána saját maguk hoztak ennivalót az édesanyának és családjának 140 dollár értékben. "

Az édesanya nem hitt a szemének, mikor a rendőrök megérkeztek a nagy bevásárló táskákkal. A táskák tele voltak olyan élelmiszerekkel, amit már régen nem tudott megvenni családjának. Volt benne zöldség, gyümölcs, friss hús és tejtermékek is.

"Mi elsősorban emberek vagyunk és aztán rendőrök is. Úgy gondoljuk, hogy az emberi együttérzés a közösségben ahol élsz, az egyik legfontosabb dolog. "

A Hillsborough rendőrség így gondolkodik és a két rendőrtiszt, Bradshaw és Spragins ezt meg is mutatta. Minden dicséret az övék. Egyikük sem szerette volna ezt a nyilvánosságra hozni ezért most ilyen módon dicsérjük meg őket.
 A rendőrök saját maguk segítettek az édesanyán. Viszont tettéért majd a bíróságon kell felelnie most viszont a rendőrök segítségével segélykérése eljutott a megfelelő hivatalhoz.
Igazán szép gesztus volt ez, ami a világon mindenütt természetes kellene, hogy legyen...