Decemberi pénzhoroszkóp! Ez a 3 csillagjegy jelentős összegre és sok szerencsére számíthat:

Nézzük, melyik csillagjegy képviselőjéhez „dől” a pénz, illetve kiknek okozhat kisebb problémát az ősz második hónapja. 1. Oroszlán 
December hava igen szerencsés időszak lesz számodra, képtelen leszel hibázni,remek ötletekkel tudsz plusz pénzhez jutni, és folyamatosan érkeznek jobbnál jobb, remekbe szabott lehetőségek. Egy tökéletes üzleti lehetőség nyílhat meg előtted, amely ugyan sok időt és energiát vesz igénybe, viszont cserébe gyors nyereséget ígér. 2. Vízöntő 
Valaki egy rendkívül rizikós üzleti ajánlattal lep meg, ami ugyan igen csábító, de mégis túl szép, hogy igaz legyen. Merülj el a részletekben, vizsgáld meg a körülményeket, kérdezd meg azokat, akik illetékesek ebben, mert könnyen megeshet, hogy azonnal részt akarsz venni benne. Nincs mit vesztened, hiszen szinte nulla befektetéssel gyarapíthatod vagyonodat.


 3. Szűz
Nem kell attól félned, hogy anyagilag kicsúszik lábaid alól a biztonságos talaj. A betervezett vagy a váratlanul elköltött összegek más úton visszajönnek hozzád, és örömteli pillanatokat okoznak neked. Érdekes mozzanata lesz decembernek az, hogy a mérleg nyelve mindig egyensúlyban lesz, és ha a pénz éppen kifelé folyik, számíthatsz rá, hogy egy hirtelen jött forrásból kárpótolnak az égiek.

Decemberben fantasztikus ötletekkel leped meg a környezetedet, viszont fontos szem előtt tartanod azt, hogy ne oszd meg túl sok emberrel terveidet, mert még a végén valaki megelőz. Ne rohanj, inkább apránként haladj előre, de annak legyen meg az eredménye! Törekedj a tökéletességre, alkoss valami egyedit, és célzottan haladj előre!

JÓ TANÁCS:
Skorpió
Ne légy haszontalan, állj a sarkadra, és kezdj el dolgozni a szebb és jobb jövő érdekében. Fontos, hogy a nagy döntések helyett inkább kisebb lépésekben haladj előre, mindeközben, tűzz ki új célokat magad elé, és törekedj arra, hogy mihamarabb elérd őket. Az új ötletek és az aktív cselekedetek vihetnek előre, és növelhetik meg a bevételeidet is.

Alkoss valami olyat, amit eddig még soha! December elején úgy tűnhet, komoly akadályok állják utadat. Ne aggódj, semmi sem olyan kacifántos, mint amilyennek valójában tűnik!
A váratlanul előugró gondok 6-a után egy szempillantás alatt eltűnnek, megszűnnek, minden a helyére kerül, képes leszel kilépni a mókuskerékből, és beismered magadnak, hogy csak akkor tudsz fejlődni pénzügyileg, ha új utakra lépsz. Magadat és másokat is meglepheted azzal, hogy igazán kreatív leszel, szárnyalni fogsz, új ötletekkel hozakodsz elő, és ugyan mindenki tudja rólad, hogy szereted megfogni a munka lényegét, ezt a képességedet októberben a tetőfokra hághatod. Kizárólag a tökéletességre törekszel, ami által elnyered méltó jutalmadat is anyagiak terén.
December hava tartogat néhány váratlan kiadást, amiket nem valószínű, hogy el tudsz kerülni, ugyanakkor jó hír, hogy a sors később mindenért kárpótol.
Ami kiáramlik, az majd másik vonalon vissza is jön. Ezek a kiadások, főként, a háztartással, az otthonoddal fognak összefüggeni, ezért nagyon fontos, hogy jól és megfontoltan hozz döntéseket!