Ebben a házban Nyíregyháza mellett 4 felnőtt 8 gyermek lakik! Egy aki dolgozik, segélyből próbálnak létezni! Nincs áram, víz, csatorna és gáz. Munkát keresnek de sehova nem veszik fel őket..!

Nyíregyháza. Ebben a házban 4 felnőtt 8 gyermek lakik! Egy aki dolgozik, segélyből próbálnak létezni! A konyha mint látszik egy asztalból és egy palackos tűzhelyből áll. Fűrdőszoba , wc nincs , áram néha (feltőltős), víz, gáz, csatorna nincs bevezetve!

Egyik szobában találunk egy kályhát, ha találnak fát akkor meleg van de a füstöt engedi magából,másik szobában már rég kilyukadt ! Tetőtérben 2 szoba, de hideg van nem lakják! Mosógép nélkül kézzel mossák a 20 évvel ezelőtti ruhákat, és a maradék kerítésen szárítják azokat!
Miért nem megy dolgozni??Te alkalmaznál éhesen , rongyokba érkező belülről reményvesztett fiatalt, akár időst? - Ugye, hogy a legtöbbünk nem... Munkát keresnek, nem kéregetnek, de sajnos nem veszik fel őket sehova..!

És BOLDOGOK VOLTAK, NEVETGÉLTEK, JÁTSZOTTAK, EGYMÁSSAL!! EGYIKÜKNEK SINCS TELEFONJA, SE TV, SE SZÁMÍTÓGÉP......! 2017.11.26-ot írunk!