"Mikor már régóta levegőnek néztem elkezdte puszilgatni a tarkóm, a nyakam hátulról..." Erre a helyre soha nem menjetek egyedül lányok!

Beültünk Lámpásba egy kisebb társasággal, majdnem mindenki külföldi volt, szóval angolul beszélgettünk, mikor betalált egy részeg magyar srác.Úgy tettem mintha nem is érteném amiket mond. Az alap"szép vagy" és társai hangzottak el.

A történet fontos része hogy erre a helyre bárkit beengednek nyitvatartási időn túl, aki ismer Valakit. Az ajtó zárva van, csak akkor tudsz hazamenni ha kiengednek. Emberünk nagyon kitartónak bizonyult, utánam jött a női mosdóba is.Mikor már régóta levegőnek néztem elkezdte puszilgatni a tarkóm, a nyakam hátulról. Mikor haza akartam indulni, megkértem a pultost hogy legyen szíves kinyitni nekem az ajtót és gyorsan elbúcsúztam a többiektől... ez alatt az idő alatt tapadós barátunk felkapta a kabátját és előre sietett (ekkor még használható volt a főbejárat).
Mivel nem szerettem volna vele kettesben hazasétálni, maradtam még egy kicsit, csakhogy pár percen belül vissza is tért. Mikor legközelebb megkértem a staff-ot hogy engedjenek ki, a pultos a hátsó kijárathoz terelt, azt állította hogy elveszett a főbejárat kulcsa és nincs másik (ezt nagyon nehezen hiszem el,mivel egy Dob utcai szórakozóhelyről van szó). A hátsó kijárat már nem a kivilágított utcára, hanem egy sötét kis lyukba vezetett, ahol természetesen tapadós barátunk várt. Megkértem hogy menjen el, mert nem fogok vele kettesben maradni azok után hogy hogyan viselkedett az este folyamán.

Ez így folytatódott nagyon sokszor, a kijutási próbálkozásaim többször is meghiúsultak, miközben a pultos azt állította hogy nincs kint senki, menjek nyugodtan. Ekkor egy ismerős segített, szétnézett kint, az ismeretlen emberke még mindig türelmesen várt. Mikor már többször próbáltam meg kijutni, sikertelenül, a pultos pedig minden alkalommal biztatott hogy menjek nyugodtan , nincs ott senki, megmondtam hogy hívom a rendőrséget, mert félek. Erre emelt hangon hisztinek titulálták az egész szituációt. Végül az ismerősöm kísért haza, így tudtam elhagyni a helyszínt.

Az egészben számomra a legaggasztóbb pedig az, hogy próbáltam rendőri beavatkozás nélkül elérni hogy felelősségre vonják a résztvevőket. Az egész alapvetően megszervezettnek hatott, nem szeretném ha ilyen ember dolgozna pultban, mert bár az biztos hogy én soha többé nem teszem be a lábam a Lámpásba, más lányokra is veszélyt jelenthet. Megpróbáltam elérni a tulajt, de végül csak a pultosokkal sikerült pár levelet váltanom.
Természetesen próbáltak megnyugtatni, mintha mi sem történt volna. Végül kiderült hogy az este két főszereplője, a "részeg barom aki tarkón csókolt" (idézem a staff levelét) régebben pultosként dolgozott a helyen, az akit pultosnak hittem pedig maga a tulaj volt. Következmény tehát nem lesz.

Ugyanez bármikor megtörténhet mással is. Szóval ha tehetitek ne menjetek a Lámpásba, illetve lányok mindenféleképpen vigyetek magatokkal megbízható férfiakat, akik segítenek ha baj van!