Szabó Zsófi magánklinikán szüli meg a babáját 600 ezerért! Mekkora a különbség a mezei emberek és a sztárok élete között:

Szabó Zsófi már a 9. hónapban van, így az utolsó néhány napot egy magánklinikán fogja tölteni.A Bors számolt be arról, hogy Szabó Zsófi egy törökbálinti magánklinikán várja első babája születését, ahonnan majd egy magánkórházban fogja világra hozni a kicsit.

A bájos műsorvezető számára ideális a klinika, ahol kényelmes szülőszobák állnak a rendelkezésére, valamint biztosítják a természetes úton való szülést is, ha a kismama úgy kívánja, de császármerszére is van lehetőség, aminél még az apa is jelen lehet, ellentétben az állami kórházakkal szemben.

 Úgy tudni, hogy Szabó Zsófinak semmilyen extra kívánsága nem volt a kórház felé, csupán a szakmai felkészültséget tartották szem előtt, hogy biztonságban megszülhesse a kisbabát. A magánklinika honlapján található legolcsóbb szolgáltatás 600.000 forintot kóstál, ami két éjszakát foglal magába, és a kisbaba végig a szülőkkel lehet, valamint szakértő foglalkozik a kismamával és az újszülöttel is, hogy felkészítse őket a hazatérésre.

Ennél valamennyivel drágább exkluzív csomag: itt 3 éjszakát tölthetnek el a kórházban és extra vizsgálatok járnak az édesanyának és a kisbabának, valamint korlátlan fogyasztást biztosítanak az étlapról.