2 dolgot öntöttem a samponomhoz, és azóta nem hullik a hajam, és úgy nő, mint a gomba, a szálak is megerősödtek! Ezt tedd pontosan:

A hajhullásnak számos oka van. A leggyakoribb, hogy a stressz, várandósság, súlyingadozás, vitaminhiány, klimax vagy örökletes hajlam okozza. Ezek és más betegségek együtt is okozhatnak a hajhullást, amely nem utolsósorban az önbizalmunkat is tönkre teszi.







A legtöbb ígéretes, bolti szer sajnos csalódást okoz, mert nem hatásos és ennek fejében még drága is. Ismerünk azonban egy hatásos házi módszert, amely megoldást jelenthet a hajhullásra! Hozzávalók: 

Először is, ellenőrizd a samponod kémhatását, és ha nem neutrális (ph-semleges), akkor vegyél olyat vagy babasampont. Ez a hajsampon az alapja a csodaszernek.

Kell még bele citromolaj, amely nagyszerű vírus és baktériumellenes szer, és csodás illatot is kölcsönöz a samponodnak. Rozmaring olajat is vegyél, ami élénkíti a vérkeringést a fejbőrön, és ezzel hozzájárul az egészséges hajnövekedéshez.

Ezen kívül E vitamint szerezz be, melyet patikában kaphatsz vény nélkül. Két- négy kapszulányi elegendő. A legerősebb dózist vedd. vágd el a kapszulát, és nyomd ki belőle a vitamint Az E vitamin fontos eleme a hajnövekedésnek. Keverd össze az összetevőket a következő módon: A PH semleges samponba tegyél 10 csepp citromolajat, 10 csepp, vagy akár több rozmaring olajat.
A végén add hozzá a két kapszula E vitamint és jól rázd össze.


Használat:
 Használd a sampont minden másnap, hagyd a fejbőrön néhány percig, majd mosd le. A hatás meggyőző lesz!
 Néhány héten belül, a hajad ismét nőni fog!

 Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.