A baba két hónappal az abortusz limit után született! Elképesztő, ami ezután történt vele:

Mikor a kis Francesca Bradley-Curran megszületett, nagyon sokat kellett küzdenie az életben maradásért. Az orvosok azt mondták, valószínűleg nem marad életben és édesanyjának, Victoria Bradley-nek fel kellett készülnie a legrosszabbra.Francesca 24 hetesen született Angliában. Súlya mindössze 624 gramm volt és az orvosok alig merték őt megfogni, írta a The Sun. A kislány lábfeje akkora volt, mint egy 10 forintos érme. A kislánynak összesen 15 alkalommal volt szüksége vérátömlesztésre, majd egy szemműtéten is átesett. Sajnos vérmérgezést is kapott, egyszer pedig agyhártyagyulladást is. A tüdeje és a veséi is gyengék voltak. Megszületése után 11 perc múlva tudott csak önállóan lélegezni.

 -Szörnyű fájdalmakat éltem át, fogalmam sem volt hogy életben marad-e, vagy sem – mondta az édesanya a The Sunnak. A kis Francesca azonban megmutatta, mennyire erős. Napról napra javult az állapota és nyolc hét múlva már nem volt szüksége inkubátorra.
17 hét múlva pedig elhagyhatta a kórházat. Az orvosok azt mondják, igazi csoda, hogy életben maradt. Édesanyja pedig nagyon örül, hogy oxigén és gyógyszeres kezelések nélkül is jól érzi magát a kislány.

A lenti filmben láthatod a kis Francescát, pici gyenge és idősebb korában.
Valóban igazi csoda, hogy életben maradt! Milyen boldog és egészséges baba most.