A Batthyány térre tartottam a 109-es busszal, amikor egy néger férfi olyan dolgot tett, amire senki sem számított!

A Batthyány térre tartó 109-es buszon utaztam, amikor elképesztő dolognak lettem szemtanúja!Előzményként tudni kell, hogy éppen egy magánklinikáról tartottam hazafele, csuklóműtétem volt és kontroll vizsgálaton voltam előtte. Minden rendben ment, de sajnos még hónapokig alig fogom tudni mozgatni és be is van dagadva.

Szóval... a busz, amin ültem, majdnem tele volt, de azért akadt még pár szabad hely. Az előttem ülő széken ültek fiatalok, középkorúak, férfiak és nők egyaránt.

Az egyik megállónál egy idős néni szállt fel járóbottal a kezében. Láthatóan nagyon nehezen jár már szegény. Azonban felszállásnál megbotlott és elesett szegényke, de úgy, hogy a bot beesett a busz alá, ő pedig a lépcsőre. Na ekkor jött a nagy meglepetés számomra!
Egy fekete férfi másodperceken belül - velem egyetemben- sietett segíteni neki, amíg a MAGYAR, fehér társaink csak ültek ott és majdhogynem cikinek tartották a kialakult helyzetet.
A férfi meglátta a kezemet és mutatta, hogy üljek le, majd ő segít.

Kérdem én:  Tényleg muszáj ellenségesnek és előítéletesnek lenni?!?! Igenis vannak kivételek! Ez a példa is mutatja!
Szeretnélek megkérni benneteket, hogy segítsetek minél több emberhez eljuttatni ezt a történetet, hátha sokan elgondolkoznak....

Köszönöm!
Neked is köszönöm Te, ismeretlen, hogy segítettél szegény néninek, aki akár az én nagymamám is lehetett volna!