A KISBABÁT EGYEDÜL HAGYTÁK A CSONTIG HATOLÓ HIDEGBEN MEGFAGYNI - ÁM AMIT EZ A KÓBOR MACSKA TETT AZT AZ EGÉSZ VILÁG ÜNNEPLI! ❤

Ez a csodálatos történet az oroszországi Obninsk városában történt, mikor is Masha, a cicus talált egy kartondobozt, melyben egy 12 hetes kisfiú feküdt, magára hagyva a téli fagyok közepette. A macska melléfeküdt a dobozba és így melegítette őt, miközben igyekezett felhívni magára a figyelmet hangos nyávogásával. Remélte, hogy az arra járók felfigyelnek rá, írja a Central European News.
 A kórház egyik szóvivője szerint a kisfiút még éppen időben találták meg, mert már majdnem megfagyott a csontig ható hidegben, már órák óta kint lehetett. Irna Lavorna, aki a környéken lakott és a kóbor macskákat etette rendszeresen, felfigyelt Masha kétségbeesett nyávogására.

Azt hitte, hogy a macskának van baja, de legnagyobb meglepetésére látta, hogy egy kisbaba mellett fekszik a kartondobozban. “Masha hihetetlen anyai ösztönnel cselekedett és lefeküdt a kisfiú mellé, hogy megvédje őt a hidegtől”. - mesélte Irna egy interjúban. A kisfiút, miután a hölgy megtalálta, azonnal bevitték a helyi kórházba ahol megállapították, hogy csodával határos módon egészséges.


A cicus azonban nem akart megválni a kicsitől és megpróbált utána ugrani a mentőkocsiba, mondja a Ruptly Video Agency. A környéken lakók azt is mondták, hogy Masha sokáig ült ott, ahol a kisfiút találták és várakozott. Szerencsére Mashát megajándékozták hőstette miatt és reméljük, nemsokára szerető otthonra talál, mert megérdemli!