Az anyának abortuszt javasolnak, DE 3 hónap múlva fájdalmas felfedezést tesz:

Ha egy nő terhes lesz, különböző érzelmek jelenhetnek meg életében. Öröm, félelem és aggódás egyszerre, de általában az öröm az az érzelem, ami felülkerekedik.De Sara Heller és Chris Eidam életében a terhesség egészen más dolgot is hozott. Az ultrahang felvétel kimutatta, hogy a pár gyermeke száj és szájpadlás rendellenességgel fog megszületni.

Azt is megtudták, hogy a kisfiú szája és a szájpadlása mentén egy nagyon hosszú nyílt seb van.

 -Az orvosok megkérdezték, hogy meg akarjuk-e tartani a gyermeket, mondta Chris Eidam az Omaha News-nak. Az édesanya számára azonban egyértelmű volt, hogy nem szakítja meg a terhességet. Már tudta, hogy a gyermeket majd meg fogja operáltatni, hogy a rendellenesség ne okozzon neki problémát. Aztán megszületett a kis Brody, aki csak örömöt hozott a pár életébe.

Közzé is tettek néhány képet róla a Facebook-on, annyira sokat mosolygott. Az édesanya azonban nem volt felkészülve a megjegyzésekre. Sokan gyűlölködő megjegyzéseket írtak a kisfiúról és valaki nyíltan meg is kérdezte: -Mi történt a kisfiad arcával? A kisfiú még csak három hónapos volt de már csúfolták. A szülők ezek után leültek és megbeszélték, mi lenne a legjobb megoldás. Továbbra is keresték azt, hogyan tudnának kisfiuknak a legjobban segíteni. Arra is rájöttek, hogy nem mindenki érti meg az ő problémájukat és nem mindenkit érdekel, miért néz ki a kis Brody úgy, ahogy világra jött.

Egyik alkalommal egy meglepő dolog történt. Éppen egy étteremben ültek. Vacsora után odament hozzájuk a pincére és szalvétába csomagolt ajándékot adott át nekik, amit az egyik vendég küldött. A papírban 250 ezer forint volt és egy üzenet:

” A gyönyörű gyermeketek számára.”
 Az édesanya igazán meghatódott, visszatért volna az emberekbe vetett hite. A pénzt fel is használták egy műtétre és a kisfiú arca most teljesen másképp néz ki.

Milyen hatása van egy idegentől kapott ajándéknak. Ahelyett, hogy bírálnánk egymást, inkább segítsünk egymásnak!!!