CSODÁLATOSAN SZÍVSZORÍTÓ: A MIKULÁS KARJAIBAN HALT MEG EZ AZ 5 ÉVES BETEG KISFIÚ. ❤ UTOLSÓ SZAVAI MÉG A LEGKEMÉNYEBB SZÍVET IS MEGLÁGYÍTJÁK:

Ennél egyszerre csodálatosabb és szívszorítóbb történetről ritkán hallani. Történt ugyanis, hogy a Tennessee államban lévő Knoxville egyik lakója, Eric Schmitt-Matzen nagy, természetes fehér szakálla és termete miatt az egyik legnépszerűbb helyi ügyeletes Mikulás.
 

Egy kórházi ápoló ismerőse hívta fel az idős férfit, aki mikor máskor, mint december 6-án született. A beszélgetés során elhangzott, hogy „van itt egy nagyon beteg kisfiú, aki szeretne találkozni a Mikulással"

 "A Mikulás erre a hírre nem habozott és negyed óra múlva már a kórházban is volt, és mindenkit arra kért, hogy fáradjon ki a szobából. „Azt mondják, meg fogok halni – idézte a kisfiú szavait meghatódottan A mikulás - Schmitt-Matzen.

A beszélgetés során a kisfiú megkérdezte tőle, hova fog kerülni a halál után, illetve honnan fogja tudni, hogy odaért-e. Erre a nagyszakállú azt mondta, hogy odaát mondja azt, hogy Ő a Mikulás első számú segítője, és akkor egészen biztos, hogy be fogják engedni.

Ekkor a kisfiú átölelte a Mikulást, és utolsó szavaival azt kérdezte: „Mikulás, tudsz nekem segíteni?” De mire Schmitt-Matzen válaszolhatott volna neki, a kisfiú meghalt a karjaiban. Schmitt-Matzen bevallása szerint rengeteget sírt ezután, és három napig teljesen ki volt borulva a történtektől.

Nézzétek meg a mikulás interjúját a történtekről lentebb: A férfi azóta is kapja, főként a Facebookon, a hálálkodó és köszönetnyilvánító kommenteket, és leveleket."

KÉRJÜK OSSZÁTOK MEG EZT A CSODÁLATOS TÖRTÉNETET, HA TITEKET IS MEGÉRINTETT! KÖSZÖNJÜK!