Dombóvári István RTL-es állásba került a TV-ben elhangzott poénja! Ez volt az pontosan:

Dombóvári Istvánt akit mindenki csak Dombiként hív, nem az a fajta humorista aki kerülné a forróbb témákat. így volt ez anno az RTL Klub reggeli műsorában ahol az egyik műsorvezető nemi identitásán viccelődött, amely után menesztették a csatornától, pedig a Showder Klub egyik vezető arca volt.Így emlékszik az esetre bár a műsorvezető nevét gondosan kerüli: 'Barátok voltunk, sőt, még ma is azok vagyunk, ezért is engedhettük ezt meg magunknak, mert megvolt a nexus. Szeretném leszögezni, hogy nem sértődött meg, nincs harag.' A beszélgetés azonban nem úgy sült el, a női ruhába öltöztetett a reggeli műsorvezetője nem vette a poént, fagyos hangulatban zajlott a néhány perces megjelenés.

A humoristát „feljelentették”, sőt, emlékei szerint néhány jó szándékú kolléga már erősen felturbózva adta tovább a sztorit, amely azonnal az állásába került. 'Harminc perc alatt kivágtak a műsorból úgy, hogy aznap este lett volna Showder Klub, amelynek én voltam a műsorvezetője – emlékezett vissza a humorista, hozzátéve, onnan kivágni már nem lehetett, ezért műsorváltozással oldották volna meg a helyzetet, hogy az esti poénözön ne kerüljön adásba.

Dombóvári azonban nem hagyta annyiban a dolgot, és meghallgatást kért Kolosi Péter programigazgatótól. Nem is elsősorban maga miatt, hanem hogy standupos kollégáit mentse, kegyelmet kérjen nekik.'


' Ki vagyok rúgva, sajnálom, megbántam, viszont azt erős büntetésnek tartom, hogy az esti adást is kivágják, mert van benne több kolléga is, akik ne bűnhődjenek miattam.
Annyit kérdeztem még, az ajtóból, kifelé: te láttad ezt az adást? Mondta, hogy nem, de elmondták, milyen volt. Annyit kértem, hogy mielőtt felelős vezetői döntést hoz, legalább nézze meg.
Félórával később hívott röhögve, hogy megnézte és vicces volt. Vissza az egész. Az esti adás lemehetett, én pedig kaptam egy szóbeli figyelmeztetést, hogy legközelebb mérjem fel az élő adás súlyát.'