EGY BALESETBEN A MAGYAR APUKA ÉS FIA MEGHALTAK.. ÁM A FIÚT VISSZAHOZTÁK: A HIDEG KIRÁZOTT MINKET ATTÓL AMIT MONDOTT UTÁNA

Megtörtént események alapján! Még az orvosok sem tudták megmagyarázni hogyan történhetett ez.1997 júliusában járunk, mikor András, a felesége és a fia épp egy családi kiruccanásról tartanak hazafelé a kocsijukkal, telis - tele friss élményekkel. De ekkor történt valami, ami az egész hátralévő életüket örökre megváltoztatta. Áthajtottak egy kereszteződésen, amikor hirtelen egy mentőautó, ami éppen az állomásra sietett vissza, beléjük hajtott.

Az édesapa, András azonnal életét vesztette, de feleségének sikerült stabilizálni az állapotát. Amit nem tudtak, hogy egy másik ember is volt a kocsiban. Az autó annyira megrongálódott, hogy a 8 éves kisfiút elsőre nem is vették észre benne. Mire rátaláltak, már halott volt, azonban sikerült visszahozniuk, és a legközelebbi kórházba szállították. A fiú aznap még kétszer meghalt és élesztették újra. Az orvosok azt mondták az anyukának, hogy ha a fia túl is éli akkor olyan lesz, mint egy újszülött, képtelen lesz járni és beszélni.

Két hét múlva megtörtént maga a csoda, a fiú kinyitotta a szemeit. Semmi jelét nem mutatta agysérülésnek. Megkérdezte tőle az anyukája, hogy tudja-e hol van az apukája? Erre azt felelte, hogy “persze”: “Tudom, hol van. Láttam őt a mennyországban…”

 A fiú azt is elmesélte, hogy látott még két további családtagot is, de ez nem minden. Az anyukájára nézett, és azt mondta, hogy “láttam a két másik gyermekedet is”.

Először senki nem értette, miről is beszél, de aztán lesápadtak, amikor kiderült, hogy az anyukának korábban két vetélése volt. Erről a kisfiú sosem tudott.

Mit gondoltok erről? Ti hisztek a mennyországban? Írjátok meg kommentben mi a véleményetek erről!