Elhagyta a terhes feleségét, adósságokkal a nyakában, ezután a nő hihetetlen dolgot talált a sütőben!

Sírva fakadt mikor megtudta mi van a konyhai eszközben!Éveken át tartó próbálkozások és számtalan vetélés után Amanda végre teherbe esett. Párjával régóta szerettek volna gyerekeket és családot. Az, hogy a nő terhes lett, egy szép új időszakot vetített elő számára. Vagy legalább is Amanda ezt gondolta.


 A házaspár két éven keresztül spórolt, hogy megvásárolhassák és felújíthassák álmaik házát. Sikerült is az álmuk és megvették házat és bele is kezdtek a felújításba, de két hónappal később a férj elhagyta terhes feleségét.

Amanda ott maradt egyedül, terhesen, hatalmas adóssággal. Úgy gondolta az egész világ ellene és meg nem született babája ellen van. A dolgok azonban jóra fordultak. Az ausztráliai Sydney egyik városi rádiójában halottak Amanda szomorú történetéről és úgy gondolták, segíteni fognak neki. Elrejtettek a egy kis titkos kamerát a nő otthonában és elrejtettek valamit a sütőjében. Mikor a nő rátalált zokogni kezdett.
 A meglepetés olyan dolgokból állt mint, három hónapon keresztül ételt és bébiételt fognak neki szállítani, babápoláshoz elengedhetetlen eszközöket kapott és segíteni fognak a felújítás befejezésében illetve az utána szükséges takarításban is.

Hatalmas segítség ez a nő számára.
Kérlek oszd meg, ha szerinted is megérdemlik az anyák a segítséget!