Kérlek segítsetek megtalálni azt a taxist, aki ÍGY lopta meg a fiamat!!!

Keresem azt a "kedves" TAXIST aki még December 23.-án hajnalban (a fiam egy Arany János utcai olasz étteremben dolgozik) munka után, karácsony előtti utolsó munka nap lévén, még egy kis munkahelyi afterpartin vett részt, mint ilyenkor az szokás.
(a kép illusztráció)

Iszogattak is, haza indult, taxit fogott az utcán (sajnos arra nem emlékszik melyik taxicég volt). A 13. kerületben lakunk, hazafelé kérte a taxist, hogy álljon meg egy a Lehel piacnál lévő dohányboltnál.

Kérte várja meg míg bemegy cigit venni, mire kijött a taxis elhúzott a táskájával, ami a kocsiban volt, benne a munkaruhája, parfümje, személyi igazolványa, és a meglehetősen borsos árú Iphone7-es telefonja, amit még ugyanúgy másfél évig fizetnie kell ha nincs is meg. Szeretném ha segítenének milyen úton módon lehetne ezt a "korrekt" taxist megtalálni, és felelősségre vonni!

Egyáltalán, hogy alkalmazhatnak ilyen embereket, hisz egy taxis az utasért van, hiszen belőle él, de ne úgy hogy meglop egy 19 éves gyereket. Nevetséges és felháborító is egyben!

 Kérlek szépen, aki teheti ossza ezt meg, hogy sikerüljön megtalálni őt!