Mindenhol csúfolták a beteg kislányomat, úgy néztek rá, mintha fertőző lenne vagy éppen levegőnek nézték. DE végre találtam egy helyet, ahol emberként kezelik, és azóta rohamosan javul az állapota! Ez történt pontosan:

Sziasztok!

Azért osztom meg Veletek a történetemet, mert már igazán elegem van abból, hogy mindig  csak a káröröm, szomorúság és riogatás terjed az interneten.

Kérlek, olvasd el és oszd meg Te is, hátha sok mindenkit tanít majd az elfogadásra , és arra , hogy segítsük, támogassuk egymást. 

Előre is köszönöm!
A kislányom szellemileg és testileg is sérült, azonban kiválóan érzékel, és attól, hogy nem tudja kifejezni magát, mindent - de tényleg mindent- megérez!!

Sajnos azt tapasztaltam, hogy itt Magyarországon akármerre mentünk (boltba, sétálni,...), mindenhol levegőnek néztek minket, vagy éppen úgy megbámultak , hogy abban nem volt köszönet.
A segítőkészségről inkább nem is beszélnék, mert nem az a mondanivalóm célja, hogy lehúzzam az országot, csupán ki akarom nyitni a szemeket!!! (itt is, biztos vannak kivételek)

Volt, hogy a buszról konkrétan lelöktek minket , mert körülbelül 3 szabad hely volt még rajta , és azt mondták inkább mi maradjunk és várjuk meg a következő járatot, így 3 - teljesen egészséges fiatal- fel tudott szállni helyettünk. ( ez nem egyszeri eset volt sajnos)

A lényeg , hogy teljesen besokalltam ettől, és attól, hogy láttam a gyermekem szenved! Érezte az emberek hozzáállását és kívülállónak gondolta magát, az állapota egyre rosszabbodott és szó szerint még jobban belebetegedett ebbe!

Tennem kellett valamit! Úgy gondoltam, hogy jót tenne neki egy kis változatosság, ezért meglátogattuk az egyik rokonunkat Spanyolországban.
Azt kell mondjam, hogy a gyermekemnél a 2 hét alatt 50%-os javulást állapítottak meg! Boldogabb, kiegyensúlyozottabb lett és az idegrendszere is láthatóan javult (pl. nem rángatózott a szeme).

Ez a spanyol emberek közvetlenségének, együttérzésének, szeretetének köszönhető! Egy apró cselekedet, segítség nem csak Téged, de a másik embert is hatalmas energiákkal, pozitív energiákkal tölti meg!
Sose felejtsétek el: "Mindig azt add a másiknak, amit Te magad is elvárnál abban a helyzetben!"

Nagyon köszönöm, ha elolvastad, azért pedig külön hálás vagyok, ha megosztod!
Legyen szép napod!