Összeesett a cukorbeteg édesapa, ám ekkor a 3 éves kisfia hihetetlen dolgot tett!

A 34 éves Márk éppen akkor lett rosszul, amikor a felesége fél órára egyedül hagyta őt a 3,5 éves kisfiukkal...A kisfia, Lalika azonban valami csoda folytán megérezte, mit kell tennie!! A kisfiú felkapaszkodott az apró műanyag székére, kivett két joghurtot a hűtőszekrényből, majd - mivel az evőeszközöket már nem érte el - kis műanyag késével kezdte etetni az édesapját. Hihetetlen, de ez éppen elég volt ahhoz, hogy a férfi magához térjen, és bevegye a glükóztablettáit!!!

"Megmentette az életét!!!"- mondta lelkendezve Lalika édesanyja!

 "Márk 1-es típusú cukorbetegségben szenved, így naponta négyszer kell inzulinnal kezelnie magát. Szombat este be kellett ugranom az édesanyámhoz - aki szó szerint két percre lakik tőlünk -, így kettesben hagytam őket a tévé előtt...."

"Csak fél órára voltam távol, és amikor visszatértem, mindketten a szófán feküdtek. Mark nagyon rosszul nézett ki, ezért megkérdeztem, mi a baj.

Lalika válaszolt először: "Megmentettem apu életét!!!!" - újságolta.
A férjem pedig csak helyeselt..."

Az anya szerint Mark vércukor szintje olyan mélyre zuhant, hogy ha nem kap segítséget, diabéteszes kómába eshetett volna, ami pedig végzetes is lehet.
Az esetet még különlegesebbé teszi, hogy a szülők sohasem meséltek Lalikának a betegségről: az éles eszű kisfiú egyszerűen megfigyelte, hogy ha az apja rosszul van, mindig a hűtőhöz megy!


Ha szerinted is csodálatos dolgot tett a kis srác, ne felejtsd el megosztani!