Szívszorító: Már csak Ez az egy kívánsága van Törőcsik Marinak! Támogassuk őt sok sok szívecskével, hogy teljesüljön vágya!

Szívszorító: Már csak Ez az egy kívánsága van Törőcsik Marinak! Támogassuk őt sok sok szívecskével, hogy teljesüljön vágya! Ez az egyetlen kívánsága van csak!

A Story Magazin kereste fel a 82 éves színésznőt, aki a telefonba elárulta, hogy egyelőre bent tartják a kórházban az orvosai, de ennek ellenére sem veszített a humorából. - Van itt egy nagyon csinos fiú ápoló. Ahogy átkarol és magához szorít, azt nagyon élvezem - viccelődött a színésznő, aki elmondta, hogy valóban segítségre szorul, ha arról van szó, hogy lábra kell állni, de a fő sétáltatója a főorvosa.
 - Újból tanítanak járni, de néhány lépéstől sajnos már úgy kifáradok, hogy a nap további részét szinte végigalszom. A Nemzet Színésze elmondta, hogy noha egész nap megy a tévé, azon kívül, hogy néha rápillant nem igazán foglalkoztatja, azonban annak örül, hogy mindig van vele valaki, például Jordán Tamás.
 - Amikor csak tud, rohan hozzám. Amikor pedig nem tud, mert dolgozik, dühöngök, hogy miért nincs velem. Nagyon szeretem őt. Nekem már csak kívánságom van: hogy újból dolgozhassak. Rájöttem, hogy munka nélkül én nem tudok élni, és a közönség szeretete nélkül sem. Drukkoljanak nekem, ez a vágyam teljesüljön.

Részünkről, mi tiszta szívből drukkolunk a színésznőnek, hogy mihamarabb teljesülhessen vágya!