Valami elképesztően gyönyörű dolog történt a Badacsonyban! Elállt az emberek lélegzete! Ezt nektek is látnotok kell:

llyen az igazi karácsonyi hangulat, fantasztikus az ötlet. GRATULÁLUNK a szervezőknek!
Mutatjuk a részleteket:A szőlőtőkék között felhúzott fényfüzérrel készítettek hatalmas karácsonyfát Badacsonyban. Hét vendéglátóhely fogott össze, hogy télen is programokkal várják a vendégeket, szeretnék megmutatni, hogy télen is van lehetőség kikapcsolódásra a Balaton partján.

"Folyamatosan egyeztetünk, kinek, mikor van programja, nagyon fontos, hogy ezek ne üssék egymást. Úgyhogy együtt dolgozunk, gyakorlatilag a Márton-naptól farsangig terjedő időszakban" – árulta el Budavári Nóra, a Badacsony nyitva egyik ötletgazdája. A karácsonyi bornegyedben szinte mindent feldíszítettek.

"Badacsonyba nemcsak nyáron, hanem télen is nyugodtan lehet jönni, merthogy ez egy élő borvidék, ahol télen is vannak programok" – mondta a Pláne Borterasz tulajdonosa, Tóth Ádám. A Balatoni Kör szóvivője szerint nem csak az anyagiakat adták össze a helyiek.

"Hanem az ötleteket és a megvalósítást is. Úgyhogy itt tényleg mindenki mindent beleadott emberileg is, és így jönnek létre szerintem az igazán komoly értékeink" – hangsúlyozta Kardos Gábor.

 A szervezők a karácsonyi és szilveszteri időszakra is programokkal készülnek Badacsonyban.