Amit ez a férfi a nejemmel tett, arra nincsenek szavak! Életem végéig emlékezni fogok erre:

Nem sűrűn szoktam az élményeinket mindenki orrára kötni, de most nem tudtam magamban tartani. Olyan példa értékű, nagyszerű élményben volt részünk amit nem sokan mondhatnak el magukról (sajnos).Réka( feleségem) nagyon szereti a Bruno Marst, aki nem tudná Ő egy Amerikában élő Hawai származású énekes, előadó. Megtudtam, hogy az európai turnéja során lesz Magyarországon is koncertje, nos nagy vagányan gondoltam majd veszek én neki jegyet a neten. November 25.-én pénteken 10 órakor kirakták a jegyeket és egy óra múlva már el is fogyott az összes.


Így hát keresgéltem az eladó jegyeket bőszen, írtam jó pár embernek aki kirakta, hogy van eladó, de mind elkelt már. Természetesen itt is ment a jegyüzérkedés, a jegyek "feketepiaci ára" csak hogy mindenki tisztán lásson, állójegyek 30-35eFt/db ülőjegyek 70-80 eFT/db áron mentek.


Itt  a fészen figyeltem az eladó koncertjegyek oldalt is. Sajnos se Valentin napra, se a tavaszi szülinapjára nem sikerült megkaparintanom a jegyeket, nem hogy jó áron de sehogy sem. Májusban szülés gondoltam majd arra milyen jó kis meglepetés lesz :)

Néztem, keresgéltem esténként titokban, a telefonom teli volt nevekkel számokkal akiktől lehet vásárolni. Réka már a kórházban volt előtte be kellett feküdnie, és akkor jött a szikra, pont ránéztem a telefonomra este 10-kor és láttam, hogy valaki kirakott az eladó jegyek csopiba 2 db jegyet, rá is írtak ezren, köztük én is hogy nagyon kell! Gondoltam nyomatékosítom a dolgot, hogy ne csak egy legyek a sok közül, ezért ráírtam egy privát üzenetet is, hogy nekem menyire fontosak a jegyek a feleségemet szeretném meglepni vele, hiszen egy gyönyörű kislánynak ad életet holnap :) . 2 perc múlva ki is írta a csoportba, hogy többen ne írjanak, mert a jegyek elkeltek :( na dejó erről is lemaradtam.

DE aztán jött az üzenet Gratulálok megnyereted a jegyeket. Juhhhúú örültem ám nagyon, de még bennem volt a kétely ülő vagy álló jegy menyi az annyi, az összes fizetésem rá kell költeni? Rákérdeztem.
Ekkor jött a számomra mai napig hihetetlen válasz. A teljesen idegen ember ezt írta,

"Szia! Tényleg ekkora boldogság lesz a családban?:D Gratulálok! Akkor nem "üzérkedek", a két jegy lesz az én ajándékom, ingyen!"

Áll leszakad? Nem hittem el, de valóban találkoztam vele semmit nem fogadott el, és csak szerényen azt mondta jó szórakozást nektek, és gratulált Elinhez :) Így hát délután szaladtam be Rékához és Elinhez a korházba az ÜLŐJEGYekkel!!!

Gondolhatjátok menyire örült neki :)
Köszönjük mégegyszer kedves idegen :)

Álljon ez a hihetetlen story mindenkinek példaként, hogy vannak még társadalmunkban értékes emberek.