Felháborító amit az anyuka művelt az idős nénivel a villamoson - De ekkor jött egy fiatal srác és olyat tett, amire örökké emlékezni fogunk!

Budapesten a zsúfolásig telt 56-os villamoson üldögélt egy idős nénike. Szemben vele egy nő, gyerekével az ölében.A kisfiú egyfolytában belerúgott az idős hölgy térdébe, ahogy a lábát himbálta. A nénikét nagyon zavarta a dolog és nem éppen kellemes érzés volt számára, de nem szólt azonnal az anyukájának, helyette próbált szegényke hátrébb húzódni, hátha akkor nem ér el odáig a gyerek lába. De a rugdosás sajnos tovább folytatódott, az anya pedig vette vagy nem akarta észrevenni, hogy mi történik körülötte.

Ezért nem maradt más lehetősége A néninek, minthogy megszólítsa az édesanyát:

 „- Elnézést, kedves, de a kisfia egyfolytában a lábamat rugdossa, és tudja ez az én koromban már nem tréfa! Sajnos már így is nagyon nehezen tudok menni, mert fájnak a lábaim, kikopott a porc a térdemből és ha tovább rugdossa, akkor lehet hogy járni sem fogok tudni. Legyen szíves, szóljon rá.” 

„Csak nem gondolja, hogy pont egy ilyen öregasszony miatt fogom korlátozni a gyerekemet! Törődjön inkább a saját dolgával, ne engem oktasson!” – förmedt rá az édesanya.

A villamoson ekkor a levegő is megfagyott, az utasok döbbenten hallgatták végig az anya kirohanását, majd ezután egy igazi rocker fiú acélbetétes bakancsban, hosszú hajjal oldalt kopaszra nyírva, bőrkabátban kivette a szájából a rágót, és a ingerült anya hajába nyomta azt.
Majd közömbösen ennyit szólt:

- Engem se korlátoztak gyerekkoromban! Na, a nő arckifejezése minden pénzt megért! Ha ezt nem láthattam volna, akkor most egy hatalmas élménnyel lennék szegényebb!
Üzenem a srácnak: Szép volt!