Ma vacsora után a 2 kutyám elkezdett kóvályogni... De amik ezután történtek, az orvosokat is sokkolták! Kérlek segítsetek felhívni a figyelmet...!

Őszintén bíztam benne, hogy nekem soha nem kell ilyet majd megosztanom veletek… de ma mégis megtörtént..A mai este úgy telt, mint a többi… együtt játszottunk, utána pedig szépen megvacsoráztunk. Egy óra múlva arra lettünk figyelmesek, hogy a kutyák kóvályognak, és nem tudnak járni. A kutyám a karjaim között vergődött, mert… megmérgezték.


Több mint 20 éve élünk az apáca dombon, de soha nem volt semmi panasz. A kutyáink csak az idegenekre jeleznek – ami egy kutya dolga!!!!! – de a nap nagy részében békések.

Kíváncsi lennék, hogy ez kinek szúrta a szemét? Ki volt annyira bátor, hogy bedobta a csigairtót és elfutott? Szeretném, ha tudnád, hogy amit elkövettél az már állatkínzásnak minősül.

A kutyáink ma megfigyelésen töltik az éjszakát és én nem tudom, hogy mikor fogok tudni megnyugodni. A kutyák számunkra többet jelentenek, mint a kertben bóklászó állatok.. a családunk része.. és bárki is vagy, aki ezt ma megtetted.. a családunkat bántottad.

Kedves péceliek! Kérlek, hogy vigyázzatok a kutyáitokra, mert rengeteg elmebeteg van szabadon… A kutyáink már 8 és 4 évesek, de soha nem volt rájuk panasz… neked mégis szemet szúrtak. Remélem, hogy csodaszép estéd van, hogy két ártatlan miattad haldoklik és küzd az életéért. 

Frissítés: Néróka (német juhász) elment. Rengeteget küzdött és az utolsó percig bátor volt. Köszönjük azt a 8 évet, amit velünk töltöttél!