Valódi csoda! Újszülött kisfia ébresztette fel a kómából az apukát! Ez történt pontosan:

Bristol — Valódi csodát hozott családja életébe egy újszülött kisbaba. James Spence (25) két hete kómában feküdt, amikor alig pár órája született kisfiát, Cartert a mellkasára fektették. Bár akkor semmi jelét nem adta, hogy érzékelte volna a megható találkozást, mindössze két nappal később az édesapa felébredt a kómából.Spence egy súlyos autóbaleset során bekövetkezett agyi károsodás és agyvérzés miatt esett kómába júliusban. Párja, Charlene Pope (29) akkor 38 hetes terhes volt kisfiukkal. Az édesanyának meg­győződése, hogy az újszülöttel való találkozás hozta vissza az életbe Jamest, azzal, hogy találkoztak. 

– Nagyon aggódtam, hogy a kisbabánk nem fog találkozni az apukájával. A kórház dolgozói nagyon megnyugtatóak voltak, és biztosítottak arról, hogy James jó kezekben van. Segítettek abban, hogy nyugodt maradhassak ebben a kritikus helyzetben. Úgy gondolom, hogy a baba segített neki visszatérni.

Ő egy valódi, két lábon járó csoda – mondta Charlene meghatottan az angol újságoknak. A férfi ébredés után még két hétig az intenzív osztályon feküdt, majd áthelyezték egy kórterembe, ahol szakértő felügyelet mellett regenerálódott. James szeptemberben végre elhagyhatta a kórházat, és visszatérhetett a családjához, november óta pedig már ismét dolgozik, és örömmel neveli kisfiát. A párosnak nagy tervei vannak 2018-ra.

 – Óriási boldogság, hogy hazajöhetett, és élvezhetjük a családi életünket. Már lefoglaltuk az esküvői helyszínt, novemberben esküszünk majd. Ez az élmény rádöbbentett arra, hogy az élet olyan rövid tud lenni, akár egy szempillantás – tette hozzá az édesanya.