Véletlenül leforráztam magam majd bementem az ügyeletre, de ezután NAGYON nem az történt, mint amire számítottam..

Nyírő Ágnes nevű olvasónk küldte el személyes élményét hozzánk. Álljon levele itt, módosítások nélkül.
ter forrasban levo vizet öntöttem a labamra, mert szettort az üveg kancso, mikor toltottem at a vizet a vizforralobol. Éjfel utan voltunk már, ügyeletes gyógyszertár beszüntetve persze a környek egyetlen ugyeletes patikajaban.)- (Pécel)


Gondoltuk, hogy nem gaz, a gatyam nemikepp felfogta, csak a labfejem kapott belole, eleg az irix spray… Hurra, akkor irany a korhazi ugyelet, ha mar nincs gyogyszertar, hatha lekezelik valamivel. Bebicegek, varok, bentről rohogesek szűrodnek ki, rendben, nem gond, nem kell a munkaba besavanyodni. Behivnak, bemegyek. Egy idosebb fazon (doki) es egy idosebb no volt bent. Gondolom a holgy volt az asszisztens.

A pasi rám nez, majd a lábamra es lekezelo hangsúllyal, mar-mar lebaszva kozli, hogy ezzel a kis piros folttal jottem ide?! Mondom doktor ur, egy liter forraspont folotti viz omlott a labamra… Valasz, szinten lekezeloen annyi volt, hogy hat nem tudom, hogy ezt panthenollal kell kezelni? Mondtam, hogy de igen, tisztában vagyok vele, de sajnos valami sokeszu (ha mar o is bunko volt..) megszuntette az ejjeli ugyeletet.

Valasz:, idézem, szó szerint:
"Akkor így jart, mert nalunk nincs panthenol. Jöjjön vissza, ha mar hólyagos." Csak guvadt a szemem kifele, hogy ez ugyan mi volt?! A nő megirta a papirt, hogy mi is tortent, a kezembe adta, es viszlatot mondott. Álltam ott megsemmisülve, hogy ez mi a bánat volt?! Ráadasul aznap fizettem be a TB-t, ami igencsak 80 ezer forint éves szinten… forrongtam, de mar nem akartam balhezni. Tehat igen… a magyar egeszsegugy egy igazi nagy pocegodor, telis tele sz@rral!! :/

Fehaborito, hogy fizetem a tb jarulekot konkretan a semmire… meg mi az, hogy egy korhazban nincs panthenol?! Es mi van, ha egy kisbabaval rohannak be, aki magara rántott valami forrot? Ott is ez a válasz?! Felhaboritó es elkeserítő, bar hazafele mar csak nevetni tudtam rajta kinomban. :/ Minden esetre az egesre az irix csodat tesz, ezt legalább megtapasztaltam.

Köszönöm figyelmeteket! (Az ékezet hibákért elnézést kérek, telefonon írtam)
Nyírő Ágnes