A férjem éppen az ultrahangot nézte, amikor a nővér rápillantott és azt mondta: "Úr isten! Ennek tényleg 1 a 15 millióhoz az esélye..."

Minden gyermek születése, egy csoda. Ez egy egyedülálló esemény, nem utolsósorban a boldog szülők számára.Vannak azonban olyan születések, amelyek csak egy kicsit különböznek a többitől. Ez a pár mindig is tudta, hogy családot akar. Nem sokkal azután, hogy összeházasodtak, megtudták, hogy hamarosan szülők lesznek. Amit azonban soha nem gondoltak volna, hogy a terhességük nagyon különleges lesz. Bethani és Tim Webb (Hythe, Alberta, Kanada) két éve jártak együtt, miután 2015. júniusában összeházasodtak.


Mindössze három hónappal később, Bethani teherbe esett, és három hónappal később a pár elment a kórházba egy rutin ultrahangra. De amikor a nővér látta a képet az ultrahangon, sem ő, sem a leendő szülők nem tudtak hinni a szemüknek. Bethani hasában négy egypetéjű lány volt. Ennek esélye csupán 1 a 15 millióhoz.


 "Nem tudtam elhinni, sokkot kaptam. Őszintén szólva, azt hittem, hogy megviccelt bennünket az ultrahang technikája."mondta Bethani a CBS News-nak.

Bethani 2016 júniusában a 33. héten szülte meg a négy egészséges lányt császármetszéssel, akiknek a neve: Abigail, McKayla, Grace és Emily. Egyik szülő családjában sem volt korábban iker születés, ráadásul a gyermekek természetesen úton fogantak meg, mert mesterséges úton nagyobb az esélye az iker születésnek. A házaspárnak nem volt könnyű megkülönböztetni az egypetéjű gyermekeket. A probléma megoldásához különböző színűre festették a körmeiket!Az újszülöttek gondozása nem csak móka és játék, a napi feladatok ellátása különleges képességeket igényel. Például a lányok naponta 48 pelenkát kapnak! A pelenka annyira drága, hogy a pár időnként adományokra támaszkodik. Minden héten önkéntesek jönnek az otthonukba, hogy segítsenek nekik, és a helyi közösség gyűjtésének köszönhetően a házaspár egy nagyobb autót vásárolhatott a család számára.

 "Annyira csodálatos, mert nem tudtuk volna megvenni önerőből" - mondja Bethani. Most a család Tim anyjával él, aki imádja az unokáit.

 Az élet tele van meglepetésekkel, és ez a történet valóban bizonyítja, hogy még akkor is, ha a dolgok nem mindig úgy alakulnak, ahogy terveztük, mégis elképesztőek lehetnek.

 Oszd meg ezt a történetet, hogy emlékeztess másokat is, milyen szép lehet az élet.