Az 56-os villamoson Durván besszólt a néninek a bunkó anyuka! Ám ezután, a rocker fiú reakciója tényleg mindent vitt:

Csak hogy lássátok, milyen bunkók tudnak lenni az emberek. 
Teletömött 56-os villamos, két, egymással szemben lévő szék. Az egyiken egy jó arcú, kedves öreg néni kuporgott másikon egy nő a gyerekével az ölében. A kisgyerek himbálta a lábát, és állandóan belerúgott a néni térdébe...Az öregasszony egyre hátrébb húzódik, várja, hogy az anya mikor szól rá a kölyökre. De mivel ez nem történik meg, udvariasan megszólítja az anyát:

 - Elnézést hogy zavarom, de a kisfia folyamatosan rugdossa a lábamat, és ez már az én koromban nem tréfa, eltalál egy csontot, vagy egy eret, akkor az újságosig, meg a patikáig se tudok lemenni. Legyen szíves szóljon rá.

- Mit akar? - kérdezi az anya -, én nem fogom egy ilyen öregasszony miatt korlátozni a gyerekemet testi szabadságában! Foglalkozzon a saját dolgával, ne az én gyerekemmel!

A villamoson mindenki megdöbbenéssel nézi végig a jelenetet, míg egy tipikus rocker (acélbetétes, tar frizura, feszülős gatya, bőr kabát, fülében üvölt a Tankcsapda) kiveszi a szájából a rágót, és a paraszt nő hajába gyönyörűen beledolgozza, majd halkan így szól:
- Na, engem se korlátoztak gyerekkoromban!

Nektek mi a véleményetek? Hogy reagáltatok volna?

Sajnos én is azt tapasztalom, hogy egyre több az ilyen ember, aki nem figyel a másikra.... :(