Az elismert magyar rákkutató őszinte vallomása: Ha holnap nálam diagnosztizálnának rákot, én ezen változtatnék azonnal:

A tanácsok amiket itt olvashatunk, valóban túlmutatnak a közhelyeken és ténylegesen egy praktikus és hatásos megelőzési és kezelési folyamat részesei lehetnek, ha alkalmazzuk őket!Hiszen a mai orvoslásban nem a betegség gyökerét, hanem csak a tüneteit kezeli. Ám a sikeres kezelés előfeltétele, hogy az immunrendszerünk minél jobban és hatékonyabban működjön.

Ezért:

– Egyáltalán nem ennék cukrosat. – Minimálisra csökkenteném a feldolgozott ételek fogyasztását. – Kétnaponta piacra járnék, és lehetőség szerint biogazdától vásárolnék. – Sok ételt fogyasztanék nyersen – főleg zöldségféléket. – Visszafognám a tejtermékek fogyasztását, mert a legtöbb ember ezekre allergiás, és az immunreakciót lerontja.. – Elmennék egy béltisztításra, és sok sok rostosat ennék, hogy a bélrendszert áttisztítsa. – A háztartásomból kiiktatnám a felesleges mérgeket – dezodor, légfrissítő, autóillatosító, stb. – Minden reggelt légzőgyakorlatokkal indítanék, és legalább fél órás mozgást iktatnék be a napjaimba. – Többet aludnék, és ami a legfontosabb, igyekeznék pozitívan gondolkozni.

Sokat beszélgetnék azokkal, akiket szeretek. Többet csinálnám azt, amit szeretek. Ezeket a tanácsokat talán szívlelendő lenne megfogadni és nem csak akkor amikor már megtörtént a baj, hanem előzzük meg a problémát!

Ha számodra is hasznos információkkal tudtunk szolgálni, kérlek oszd meg ismerőseiddel a cikket! Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!