Egy hajléktalan ettől a 24 éves lánytól pénzt kért... DE amit a férfi cserébe ajánl, attól a lány szóhoz sem jutott:

A 24 éves egyetemista lány, Caroline Santana, a brazíliai Sao Paulóból egyik este éppen hazafelé indult és fel akart szállni a buszra. De nem találta a buszjegyét, pénz pedig nem volt nála, hogy másikat vegyen.Ekkor odament hozzá egy hajléktalan és aprópénzt kért tőle. A lány mondta, hogy még a saját buszjegyére sincs pénze. Amit a férfi ezután mondott, lélegzetelállító.

 “Mennyi pénz kellene a jegyre?”-kérdezi a férfi. “4 reálom van (kb. 300 ft), odaadom, ha kéred, hogy haza tudj menni.”

 Carolint nagyon meghatotta ez, de nem vette el a pénzt.
 “Vedd el a pénzt, nem szeretném, hogy gyalog egyedül menj haza.” -mondta a férfi. Ekkor Carolin mégis megtalálta buszjegyét a táskában. Nagyon örült de még mindig csodálkozott a hajléktalan nagylelkűségén. Ezért megkérdezte őt, készíthet-e egy selfie-t vele.

A lány megígérte, hogy felteszi a Facebook-ra. A férfinek tetszik az ötlet, megigazította a haját és el is készült a kép. Aztán szólt a lánynak, mindenképpen említse meg, hogy őt Cézárnak hívják. Caroline hazament és feltette a képet, ezt a szöveget írta hozzá:

 EGY EGYSZERŰ GESZTUS VOLT? IGEN. DE EZ AZ EMBER, AKINEK ÉLETE MÁSOKTÓL FÜGG ÉS SEMMIJE SINCS, MINDENÉT ODAADTA VOLNA, HOGY NE KELLJEN HAZAGYALOGOLNOM.

A külseje miatt sokat elítélik, azt hiszik tolvaj vagy bolond, de nagyon nagy szíve van! Megtanított arra, mi az a szeretet, bölcsesség és alázat.”

 Caroline Facebook bejegyzését 120.000 ember osztotta meg.

 Kérjük ossza meg ezt a képet Cézárról, s reméljük, hogy ennek a barátságos embernek mások segítenek úgy, ahogy ő a lánynak segített!