Egy szerintem nagyon is fontos és szomorú dolgot szeretnék megosztani Veletek! Csak arra kérlek, add ezt tovább, ha van szíved! Köszönöm!

Egy szerintem nagyon is fontos és szomorú dolgot szeretnék megosztani Veletek.

Sziasztok! Egy szerintem nagyon is fontos és szomorú dolgot szeretnék megosztani Veletek.Ma reggel az Árpád híd aluljáróban lettem figyelmes arra, hogy a nagy hideg ellenére egy idős nénike ül a lépcsőn, kezében egy pici pohárral és néhány orvosi recepttel, gondoltam megkérdezem, miért itt keresi a receptre valót.


A nénit Ilonka néninek hívják, a fia évekkel ezelőtt meghalt egy autóbalesetben, és egyedül él havi 47 ezer forint nyugdíjból. A gyógyszerek nagyon drágák ehhez a bevételhez képest, /szív-, vérnyomás és egyéb orvosságokról van szó elmondása alapján/ senkije nincsen és semmilyen segítséget nem kap. Amikor rákérdeztem, hogy reggelizett-e már, szomorúan mondta, hogy sajnos nem, ezért el is rohantam neki megvenni a napi adagot és gyógyszerre valót is adtam neki. Úgy gondolom ez a legkevesebb.

A helyzethez képest nagyon bizakodó. Hangsúlyozom, egy nagyon kedves, idős hölgyről van szó, képet nem szeretett volna magáról, tart a visszaélésektől.
Gyakran meglehet találni az aluljáróban, és aki szeretne neki segíteni, itt a telefonszáma: 0670/ 215 55 20. Kedves Budapestiek, én csak arra szeretnélek kérni illetve buzdítani titeket, ha arra jártok, néhány forint apró is sokat jelent!

Bármilyen segítségnek örül, mint pl. pénz, ruha, élelmiszerek. Ilonka néni nevében is köszönöm szépen a megosztásokat!

 Kocsor Tamás