Elképesztő, amit ez a 2 magyar rendőr tett a súlyosan beteg idős asszonnyal!- Terjesszétek! Igazán megérdemlik, hogy EZT mindenki megtudja kis hazánkban!

Emberségből csillagos ötös! És ez mind kis hazánkban történt! Figyeljétek:Önkormányzati dolgozók riasztották rendőröket tegnap (péntek) reggel, 9 óra körül, mert az egyedül élő bissei néni egyáltalán nem adott életjelet magáról, amikor pedig a házához értek és próbáltak bemenni még az ajtó is zárva volt. Hívására senki nem reagált.


A helyszínre kiérkező két rendőr a falugondnokkal együtt felfeszítette a ház bejárati ajtaját, majd ezután a belső szobában megtalálták földön ájultan fekvő idős asszonyt. Felébresztették, de kommunikálni alig tudtak vele, segítségre szorult.
Ezután ágyra fektették, és több takaróval is betakarták, majd mentőt hívtak hozzá. A rendőr páros a házban lévő fatüzelésű kályhába is tüzet rakott, a kinti fészerből hordtak be a fát, majd még egy finom teát is főztek az idős néninek. A mentők ezek után nemsokkal a helyszínre érkeztek majd továbbra kivizsgálásra kórházba szállították a nőt.


Emberségből csillagos ötös! Jó érzés ilyenről olvasni, pláne úgy, hogy ez valóban kis hazánkban történt meg! Le a kalappal a rendőr páros előtt! Sok ilyen rendőrt még hazánkba!