Felháborító! 7 éves kislányomat alázták meg az iskolában és senki nem szólt egy szót se??! A tanárok is titkolták, nehogy EZ rossz fényt vessen az intézményre! Legyetek nagyon óvatosak és figyeljetek oda!-Köszönöm, ha terjeszted!

Undorító, aljas dolog történt , aminek a 7 éves első osztályos kislányom az áldozata!Napok óta észrevettem, hogy az egyébként aktív, beszédes gyermekem olyan szótlan, magába fordult, nem beszélt arról, hogy mi történt vele az iskolában.

Egyik este mese olvasásnál, belecsempésztem egy kis mondanivalót is - és ismételten rákérdeztem, hogy mi a baj Grétikém, történt valami? Leszidott a tanárnéni, bajt csináltál?
Mire kislányom elpityeredett és csak annyit mondott, hogy ő nem szereti a Bencét.

Kiderült, hogy a Bence rendszeresen sértegette és nem csak szóban, hanem tettekkel is. Valamelyik nap tornaórán lehúzta a nadrágját , a kis bugyijával együtt...

Kérdeztem tőle, hogy a tanárnéni mit mondott?  - Azt mondta, hogy Bence a sarokban állt....
(Persze eközben meg az én gyerekem kicsi kis lelke sérült...)

Kérdem én.... Ilyenkor nem az lenne a normális, hogy a tanár szól a szülőnek arról, ami napközben és napok óta folyamatosan történik?!?!?! 
Természetesen azóta már meglátogattam az iskolát... és váltani fogunk.


Ti mit tennétek/tettetek volna a helyemben??
Kérlek egy megosztással segítsetek minél több szülőhöz eljuttatni az esetemet, mert úgy gondolom, hogy ez bárhol előfordulhat! 

A tanároknak pedig üzenem: Egy 7 éves , alsó tagozatos gyerek még fel se fogja ezt, hogy mi történik vele! Tessék mindent megosztani a szülőkkel, elvégre azért van az értekezlet is....

Köszönöm, ha terjeszted!