Felháborító, ahogy kilopták a beteg Tibike laptopját a miskolci kórházból! Elképesztő, ami ezután történt:

A tízéves Tibi hónapok óta kórházban feküdt, meséket nézett a gépén a kezelések között. A tolvajt elfogták, fillérekért szabadult meg a lopott holmitól.Új laptopot kapott az a beteg kisfiú, Tibi,  akit a kórházban lopott meg egy férfi.
A miskolci kórház Gyermekonkológiai Onkohematológiai és Csontvelő Transzplantációs Osztályának egyik kórterméből surrant ki a számítógépével.

Az esetről a Hír24 is beszámolt, a rendőrség akkor felvételt tett közzé a tolvajról, amelyen az látható, ahogy éppen elemeli a holmit.


A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság keddi tájékoztatásából az is kiderül, hogy a kórházi szarkát augusztus elején elfogták, a tettes egy 30 éves miskolci férfi.
A nyomozóknak azt mondta, hogy zsákmányát ötezer forintért eladta a Búza téren. Ügyét már le is zárták, vádemelést javasolnak ellene.

A rendőrség beszámolt arról is, hogy a számítógép egy 10 éves kisfiúé volt. Tibi tavaly november óta kezelték a kórházban, a kezelések között használta a laptopot, meséket nézett rajta.

A rendőrség gyűjtést szervezett. Többen csatlakoztak, végül a felajánlásokból az új masinán túl egy hangfal szettel, fejhallgatóval, laptop táskával, laptop hűtővel, led lámpával, mesefilmekkel, számítógépes játékokkal és egy mobilinternettel is meg tudták lepni őt.  Hát nem példaértékű?!?!

Hogy volt képes valaki ilyen tettre?!?!

Szerencsére még vannak jó emberek, így a kisfiú szinte észre se vette a hiányát!

Oszd meg Te is, hogy minél több emberséges és pozitív történet terjedjen az interneten! Hátha hatással lesz az emberekre! 
Köszönjük!