Friss! Elképesztő, ami ezen a pesti buszon történt! Olvasónk meghökkentő beszámolója! Ti mit tettetek volna?!?!

Elképesztő eset történt egy buszon… (Olvasónk beszámolója)
Egy olvasónk sajnálatos beszámolója következik: A mai nap folyamán egy olyan felzaklató, és felháborító eseményt láttam Budapest területén amelyet szeretnék meg osztani magukkal.
 A 75-ös trolin voltam mikor a Dózsa György útnál felszállt egy fiatal anyuka a párhónapos gyermekével , mely még babakocsiban utazott!

Pár megállóval később a Hősök terén előre jelezte a leszállási szándékát. Gondoltam segítek leszállni az anyukának, mivel én is szándékoztam volna leszállni. De erre épphogy ki nyitotta az ajtót a sofőr pár másodpercre rá be is zárta azt! Amely rácsapódott a babakocsira. A gyermek nyilván hangosan sírt, a babakocsi is megsérült. Majd vissza kinyitotta hosszabb kiabálás után.

Én leemeltem a babakocsit sikeresen, és gyorsan leszálltam. Aztán ismét be csapta az ajtót, és az anyukának érkezése sem volt leszállni. Ezután tovább hajtott a járművel a sofőr. Aztán logikusan gondolkodva elindultam a gyermekkel a következő megállóig.
Ahol természetesen felháborodottan szállt le az anyuka. Váltottunk pár szót és elmondta, hogy a sofőr le kezelően beszélt vele, mikor ezt szóvá tette neki.
Későbbi beszélgetésünkből megtudtam, hogy a “picike” épphogy 5 hónapos volt!

Ti mit tettetek volna?!