FRISS! Soros György ezt mondja Orbán Viktorról! Ez akár el is döntheti a választásokat:

Ez akár eldöntheti a választásokat!
Videót tett közzé Soros György, aki így kíván reagálni az őt ért vádakra, támadásokra és hadjáratra, amit a Fidesz kormány nagyjából 2 éve folyamatosan, egyre erősebben folytat ellene.

“Soros György a jelenlegi magyarországi helyzetről” című felvételen Soros arról beszél, hogy hosszú ideig kapcsolatban állt Orbán Viktorral és a “Bibós fiúkkal”.

Soros elmondta, nyilvánvaló, hogy Orbán és köre “maffiállamot épített ki”, melyben a magyar emberek kenyere az elnyomás és a gyűlölet, a hazugság, és az apátia.

“MAGYARORSZÁGOT KIHASZNÁLJA, ELNYOMJA AZOKAT, AKIK ELLENZÉKBEN VANNAK”

Soros azt mondja, Orbánék kihasználják a vezető pozíciójukat arra, hogy hatalmukat megtartva meggazdagodjanak.“Ez az ellentéte annak, amit mi akartunk elősegíteni. Elvi ellentétek vannak köztünk, amit nem lehet áthidalni. Nekem nincs személyes ellentétem. Elvi ellentétem van. A rendszerét ellenzem” - mondja Soros. Orbán egykori mentora szerint alapítványát, és a magyar civil társadalmat Orbán “ki akarja irtani”.

Bár ő személyesen ebből nem érez semmit, hiszen “Orbán nem ér el hozzá”, de kiemelt figyelemmel kíséri a magyarországi aktualitásokat. “megítélésem szerint most a rendszer jobban elnyomja az embereket, mint az orosz megszállás alatt. ott sikeresebben tudtuk támogatni a társadalmat ahhoz, hogy információt és segítséget kapjanak.”