FRISS! Szomorú hírünk van! Újabb életmentő szív műtétre vár a híres magyar rádiós! Döbbenetes dolgokat árult el! Ez áll a végrendeletében:

Ha ez nem sikerül neki, akkor az orvosok nem vállalják az életmentő műtétet.
Mint korábbi cikkünkben megírtuk szívműtétre szorúlt a híres rádiós. Sajnos az első műtét nem bizonyúlt elégségesnek ezért tavasszal egy újabb, ám sokkal komolyabb műtét vár rá. A műsorvezető a Mokkában beszélt róla először, hogy több családtagjának is volt már szívbillentyű-elégtelensége, például az anyukájának és a nagyszüleinek is.


A műsorvezető mesélt arról is, hogy miért úszott éveken keresztül heti öt alkalommal, és hogy most a pacemakere szerencsére megszünteti a rosszulléteket. Boros Lajos február elején került váratlanul kórházba, ekkor kiderült, hogy örökletes szívbillentyű-elégtelenségben szenved.

"Májusig legalább öt kilót kell híznom, hogy újra megműthessenek, mert kell, hogy erősödjek. Most még gyenge vagyok, de küzdök. Az még a baj, hogy cukorbeteg is vagyok, így nem lesz egyszerű... Most tejfölt eszek éjfélkor mézzel.. - nyilatkozta a Mokkának Boros.

 "Nem akarok borúlátó lenni, de már a biztonság kedvéért elkezdtem végrendeletet írni… Nem fogok hazudni, most már van bennem félelem! - Hogy mi áll benne? Természetesen a fiamra és családomra fogok gondolni elsősorban"

- Többet nem árult el az interjú alatt Boros Lajos. Mi tiszta szívből szurkolunk és bízunk felépülésében!