Ha én nem lépek közbe, NŐ létemre, akkor ez a 3 huligán szörnyű dolgot tesz ezzel a szegény fiúval. Undorító, amit velem is meg mertek tenni! Most komolyan, mi megy itt emberek???

A nyíregyházi Hősök Terén történt, amikor tegnap este 8 óra körül éppen hazafele tartottam...Megláttam, hogy 3 ijesztő külsejű fiatal férfi piszkált egy náluk gyengébbnek tűnő elegáns ruhába öltözött fiút, aki  kb. 16 évesnek nézett ki.

Sétáltak ott még páran férfiak és nők is, de senki nem akart tudomást venni az incidensről, pedig elég hangosan ordibáltak, szidták, gúnyolták, lökdösték. El akarták venni a telefonját és a pénzét is.

Nem bírtam ki, gondoltam bármi is történik, az én lelkiismeretem nyugodt marad, hogy megpróbáltam segíteni egy ártatlannak.
Odaléptem hozzájuk és nagy hangerővel megmondtam , hogy húzzanak el innen, és hogy egyébként is mennyire lúzerek, hogy csak 3-an mernek vagánykodni 1 ember ellen, aki még ráadásul fiatalabb is.
Szegény kis srácot úgy megsajnáltam, szinte remegett a félelemtől.

Először mondták nekem, hogy tűnjek el onnan, és ez nem az én dolgom. Aztán persze több se kellett, vettem elő a telefont, hogy hívom a rendőrséget.

Ekkor elkezdtek beszélni, hogy volt már balhéjuk és nem lenne jó, ha megint elkapnák őket. Azzal a lendülettel megátkoztak és elsiettek a helyről.

DE KÉRDEM ÉN EMBEREK!
Komolyan ennyire fél mindenki? Fiatal nő létemre nekem kellett odamennem és segíteni ennek a fiatalnak, aki már remegett a félelemtől?!?!
Azok után, hogy én odaléptem és velem is ordítoztak, fenyegetőztek - még mindig egy járókelő SE ajánlotta fel, hogy segít! Mindenki szemet és fület becsukva elsétált mellettünk!

Ez a mai Magyarország? Most komolyan??
Ti mit tettetek volna a helyemben?