SOS! Szörnyű, ami a férjemmel történt! Kétségbeesve kérlek Titeket, segítsetek! A rendőrség tehetetlen, Ti vagytok minden reményem! Köszönöm, ha terjeszted!

Rendhagyó levelet küldött nekünk Hajós Józsefné. Úgy gondoljuk, erről jobb ha mindenki tud és ezáltal is a rendőrség segítségére lehet! Kérjük olvassátok el!Józsefné levelét, változtatás nélkül tesszük közzé:

"Kedves közösség, közösségek! Az én békés életemben egy igencsak megrázó, számomra szörnyűséges dolog történt! A drága férjemet, aki jegyellenőrként dolgozik Budapesten a XVIII. kerületben, az esti műszak végén, hogy pontosabb legyek a Pestszentlőrinc vasútállomáson, ahogy az a busz kamerája által készített képeken is látható ez a fiatal "ember" többször is csúnyán megütötte és ki is rabolta! 

A férjem mindig is "szende" ember volt, saját bevallása szerint ilyen a 6 éves munkaviszonya alatt még sosem történt vele. A bal szemére a mai napig alig lát, így a munkáját azóta sem tudja ellátni! Egy fizetésből élünk, ami hatalmas érvágás most számunkra! Felfoghatatlan számomra, hogy a ami fiatalok mivé lettek..! Sose fogom megérteni ezt miért kellett megtennie..! 

Nem is azt a kis pénzt sajnálom, amit elvett tőle (kb 10-15 ezer forint) Hanem, hogy munkaképtelenné tette férjem és ezáltal nagy terhet rótt ránk..! Nagyon zaklatott vagyok! De bízok a karma erejében.. 

Az férfiról a biztonsági kamera felvételeket készített, a rendőrség szerint a férfi: - 30 év körüli, körülbelül 175-180 centiméter magas, rövid, barna hajú. A bűncselekmény elkövetésekor fekete kapucnis kabátot, sötét pulóvert, sötét nadrágot és világosbarna bakancsot viselt. Bízok bennetek, és a közösség erejében! A rendőrségi "nyomozás" eddig nem járt sikerrel! 

Kérlek OSSZÁTOK MEG, hátha valaki felismeri! Segítsünk a rendőrségnek is ezáltal! Köszönöm szépen! Egy aggódó és dühös feleség: Hajós Józsefné "


A rendőrség súlyos testi sértés és közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt indított eljárást, és kérik, hogy aki a képeken látható férfit felismeri, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöld számán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számokon.