Szívszorító! Lerobbant a kocsija, de senki nem állt meg segíteni neki! Végül egy olyan ember állt meg, akire senki sem számított! A szívem szakadt meg! - Terjesszétek, mert igazán megérdemli!

Mindannyian elérkezünk az életünk során egy olyan ponthoz, amikor nagy nehézségekkel kell megküzdenünk. Valaki nekiment a kocsinak , vagy leéget a házunk, kiraboltak .. sokfajta probléma merülhet fel. De vajon hogyan reagálunk akkor, ha másoknak van szüksége a mi segítségünkre?Egy kutatás ezt próbálta kideríteni egy rendhagyó kísérlet keretein belül.
Ebben a kísérletben szereplő férfi az út mentén állt, az autója mellett és úgy tett, mintha defektet kapott volna az egyik kereke. Csak ott állt és várt 2 teljes órán keresztül.. ez idő alatt egyetlen egy autós sem állt meg, hogy segítséget nyújtson neki.  Mát úgy gondoltál, hogy feladják, amikor váratlan dolog történt! Egy férfi megállt, hogy segítsen neki...

Ennek a férfinak, akit Eriknek hívnak, nem olyan régen kigyulladt és leégett az egész háza. A férfit másod és harmadfokú égési sérülésekkel szállították kórházba, testének 50 %-a megégett. Erik még a kutyájáért is visszarohant az égő házba, ezért égési sérülései még komolyabbak lettek. A kutya sajnos nem élte túl a tüzet, a férfi pedig elájult a házban még mielőtt sikerült volna kijutnia.
Erik mindezek után 27 napig feküdt a kórházban, kómában és rájött, hogy mindenét elvesztette az életén kívül. Ezután a szörnyű katasztrófa után teljesen másképp kezdett nézni a világra. Az volt a célja, hogy segítsen az embereknek.Igen, Ő volt az, aki megállt, hogy a bajba jutott férfinek segítsen. Emberségéért és segítségéért cserébe megajándékozták a férfit és az adománygyűjtő oldalát is létrehoztak a számára.
Az adománygyűjtéssel 3 millió forintnyi összeget szerettek volna összeszedni ruhákra, kórházi költségekre, orvosságra és lakbérre, de ennek a háromszorosát sikerült összegyűjteniük.

Micsoda segítőkészség! Tiszta szívből mi is minden jót kívánunk Eriknek!

Kérjük oszd meg ennek a csodálatos történetnek az üzenetét ismerőseiddel, családoddal. Ritka manapság az ilyen segítőkészség!