Szörnyű tragédia a szalagavatón! Nyugodj Békében Barbara! - Egy megosztással hívjuk fel a Szülők figyelmét, hogy EZ ne ismétlődhessen meg!

Borzalmas tragédia lett egy budapesti szalagavató vége. Mély fájdalommal tudatjuk, hogy B. Barbara (18) elhunyt.A  mentőorvos közlése szerint mintegy 40 percen keresztül harcoltak Barbara élettért,de hiába próbálták újraéleszteni a 18 éves Barbarát. Diáktársai elmondása alapján a lány az italába töltött mintegy három adag ec*stasy-t. Közölték, hogy este tíz óra előtt néhány perccel kapták a bejelentést.
Információnk szerint a lányt a mosdóban találták meg ájult állapotban....

Az iskola iránti együttérzésünk miatt, nem tesszük közzé az intézmény nevét, de azt gondolom, hogy ez bárhol előfordulhat és nem törhetünk pálcát a nevelőtestület felett. A szülők kérését változtatás nélkül közöljük:

"Sosem gondoltuk volna, hogy ez lesz az utolsó este, amikor láthatjuk gyönyörű lányunkat. Nagyon jó kapcsolatban voltunk mindig is és sosem gondoltuk volna, hogy ilyen szerhez mer nyúlni, talán ez volt az első eset...Kérlek szépen osszátok meg az üzenetem és segítsetek eljuttatni minél több szülőhöz: Fordítsatok sokkal több figyelmet tinédzser korú gyermekeitekre! Próbáljátok meg ne csak letudni annyival, hogy 'hiába mondom neki úgy sem hallgat már rám, mert felnőtt'! Talán ebben a korban vagyunk a legsebezhetőbbek! Figyeljetek oda rájuk, hogy ilyen ne fordulhasson elő!...Mi hibáztunk és soha az életben nem fogjuk tudni ezt kiheverni. Talán az életünket vesztettük el Barbara távozásával!"

Egy megosztással adózzunk Barbara emléke előtt! Az angyalok vigyázzanak rád te csodálatos teremtés.